Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi az hogy újraaktíválhatja...

Mi az hogy újraaktíválhatja magát egy vírus?

Figyelt kérdés
Valahol ezt olvastam hogy ez a koronavírus újra tudja magát aktiválni. Dél Koreában történt az eset. Kezdem azt érezni hogy ez nem vírus...
2020. ápr. 10. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy aktiválódik a szervezetben. Vannak vírusok, amik képesek rá.
2020. ápr. 10. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon durva. :( ez direkt talaltak ki, most már biztos.
2020. ápr. 10. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
58%

Gyakorlatilag az emberi vírusok között több az, amelyik képes reaktiválódni, mint az, amelyik nem. Eipsten-Barr Vírus (emberek 95%a fertőzött vele és egész életedben jelen van a szervezetedben, időnként aktiválja magát, és rákot is okoz), HPV ami szintén rákot is okoz amikor reaktiválódik, meg az összes többi herpeszvírus szintén ilyen.

De valóban, hatalmas felfedezést tettél, ebből egyből ki is derül, hogy ez nem vírus. Ostoba.

2020. ápr. 10. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor én a 5%-ok közt vagyok.
2020. ápr. 10. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!