Miért nem záratják be a dohányboltokat, ha köztudottan a dohányzás a legkárosabb alapbetegség a koronavírus esetén?
A dohányosok jelenleg gyilkosnak számítanak.
Nem csak maguk halnak meg brutálisan nagy %-ban többen mint a nem dohányosok, de rengetegen közülük intenzívre jutnak és lélegeztetésre szorulnak majd.
Egy erős dohányos a lépcsőn is a fülén veszi a levegőt, akkor hogyan várhatjuk el hogy túléljen egy 18 napos durva vizenyős tüdőgyulladást, ami olyan mintha éjjel nappal kapkodnád a levegőt a lépcsőzéstől?
Olyan nagy %-ban kerülnek lélegeztetőre, hogy számtalan nem dohányostól veszik el az ágyat és a gépet és az orvosokat... sokszor 14-18 napra is. Miközben miattuk hal meg számtalan olyan nem dohányos, aki önhibáján kívül lett beteg, nem egy rákkeltő dohányterméktől.
...
Sajnos a triázsnál nem szortírozzák a dohányosokat, és valószínűleg egy 45 éves hörgő láncdohányosért előbb lekapcsolják a gépről a 65 éves nem dohányzót :(
Azért mert te nem dohányzol, attól én még rágyújthatok a magam által megkeresett jövedelmemből. Amúgy nem tudom, hol olvastad/hallottad, hogy a bagósok tehetnek a kialakult járványról?
A ruhabolt zárvatartása is felettébb felháborító. Neked. 😊
ma 12:40
Te ostoba agymosott. Az autókat ennyierôvel nem kellene betiltani? Csak az elektromos az igazi ugye mert az "nem szennyez", Teljesen környezetbarát mert azt sulykolják most a magadfajta fejébe igaz?
Te ostoba agymosott bírka. Erről is a Soros tehet igaz? Ha már agymosás. ;)
Nekem számszerűen 5 rokonom és ismerősöm halt meg tüdőrákban. Középkorúak is, nem csak 60 év felettkem... Úgyhogy sajnos ismerem ezt a kórságot.
Közületek is sok fog elpatkolni COVID-ben nemsokára, szóval szívjátok csak ezt a szart nyugodtan.
De biz isten bevezetném, nikotin bőrteszt..., és akinél pozitív a dohányosság, azt nem venném fel az intenzívre. Fulladozzon a saját nyákjában a folyosón.
Főleg amúgy azért kéne letenni MÁR MOST, és ezt nagyon szépen kérem, gondolja át minden dohányos!
Ha elkap a betegség, akár fiatal, akár középkorú, akár idős és bekerülsz a kórházba (nagy eséllyel légzési nehézséggel) ott már nincs bagózás!
Az nem megy hogy egy slukk oxigén, egy slukk cigi.
Egu drogfüggő szervezetnek hatalmas trauma, ha még emellé a betegség mellé beüt egy elvonási tüneteggyüttes is. Ami önmagában is retek szar...
Fontoljátok meg, és tegyétek le. Vagy legslább gyakoroljátok milyen 1 hét nélküle..
XD milyen ideges
17: tudom legszivesebben azt irnad egybol fobe is loned oket az ak47es katonakkal akik az utakon masiroznanak
plot twist: nikotint nem csak fusttel juttathatsz a szervezetedbe xddd
Ez egy tüdőt érintő hosszadalmas betegség.
Mit nem lehet azon érteni, hogy a dohányzás brutálisan megnöveli a kockázatot?
Le kell szokni, még ma!
Egy hét is már számít annyit, hogy lehet jobban viseled a kórt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!