Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ti, akik veszélyeztetett...

Ti, akik veszélyeztetett munkakörben dolgoztok, nem féltek a fertőzéstől?

Figyelt kérdés

Értem itt a bkk, volán sofőröket, rendőröket, katonákat, bolti eladókat, takarítókat, kalaúzokat, egészségügyi dolgozókat, futárokat...

Ti hogy viselitek?

Én pl attól is félek nagyon, h a környezetemben élőket megfertőzöm :(

Vannak időszakok, amikor kissé rámtör a pánik, magamért is aggódom, olyankor rémálmaim vannak, de igyekszek magam visszarángatni a valóságba és a munkahelyemen is a 110%-ot nyújtani.

Ti hogy vagytok ezzel?

Köszönöm a válaszokat!

2020. ápr. 8. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Egyedül élek. Az életem szart sem ér. Ezért nem félek.

Meg ilyen alapon autóba se ülj, mert ott is meghalhatsz.

2020. ápr. 8. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A párom busz sofőr,nincs betojva és a munkatársai se különösebben. nagy segítség nekik,hogy az első ajtókat mar lezárták és nem adnak ki jegyet,valamint el van választva az első két ülés,így talán kevésbé veszélyeztetettek. Ha el kell kapnia,így is ugyis elfogod,akár figyelsz akár nem.
2020. ápr. 8. 09:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Én nem érzem magam biztonságban, sajnos nagyon ki vagyunk téve a fertőzésnek, az egyik munkatársam zokogva ment a főnökhöz, de csak legyintett rá, valami pszicho blablával próbálta megnyugtatni ahelyett, h biztosított volna megfelelő védőfelszerelést...

Ez fáj, h kb lesz@rnak minket! Kb, mint a málhás szamár esetében, ha már nem bírja, majd lecserélik.

2020. ápr. 8. 10:16
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Érdekes a téma és egyénenként változó. Magamról annyit, hogy eü. dolgozóként eddig is találkoztam nagyon sok fertőző beteggel, megfelelő higiénia és vékedezési szabályok betartása mellett. A helyzet most is ugyanaz, csak a különbség annyi, hogy más fajta módszereket kell alkalmazni, tehát nekem ez nem újdonság,bennem nincs félelem.
2020. ápr. 8. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
46%

3.-ra.

Túltoljátok!

MINDIG ki vagy téve fertőzéseknek. De amikor kocsiba ülsz is érhet baleset, vagy lekéselhetnek a vonaton is...sőt, az utcán IS.

2020. ápr. 8. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!