Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Április 11 én már nyitva lesz...

Április 11 én már nyitva lesz minden?! Vagy csak 12 - től?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 7. 23:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Most csak a szokásos ünnepi nyitvatartás lesz, hozzávéve az aktuális korlátozásokat. Szóval amelyik bolt nem szokott nyitva lenni az ünnepek miatt, az akkor sem lesz most az ünnepnapokon (lévén munkaszünet) nyitva, ha nem lenne vírus. Nekik is munkaszüneti napok ezek a napok, Nagypéntek, Húsvétvasárnap, Húsvéthétfő, ugyanúgy, ahogy decemberben Szenteste kivételével december 25-26, Karácsony 1. és 2. napja, illetve januárban Újév napja, január 1., november 1. ami Halottak napja, Húsvét után pedig Pünkösdvasárnap és Pünkösdhétfő. Illetve ilyen ünnepek még Magyarországon március 15., május 1., augusztus 20. és október 23, amik nem egyházi, hanem állami ünnepek. (Ha kihagytam valamit, elnézést.) Más országokban lehetnek más hasonlók is. Ezek munkaszüneti napok a boltoknak is.

Szombaton nyitva lesznek boltok, de korlátozva.

2020. ápr. 8. 09:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen közbe rájottem hogy vasárnap lesz Húsvét. Kiment a fejemből. Köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 8. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!