Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sokan miért gondolják azt,...

Sokan miért gondolják azt, hogy a mindenféle hulladék rongyból, kidobott alsogatyákból varrt maszk megvéd bármitől is?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 4. 22:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Engem pl jó szaftosan pofán köhögött egy vénember bevásárlás közben a héten, bármiféle elfordulás, kéz odatétel, védekezés nélkül. Konkrétan az arcom irányába fordult. Szerintem az ilyen emberek nyugodtan hordhatnának akár egy kidobott alsógatyát is a szájuk előtt, ha már alapvető higiéniai előírások betartására és úgy általában az állattól különb viselkedésre képtelenek.
2020. ápr. 5. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
A maszk nem a viselőjét védi, hanem a környezetét. Ha abba tüsszentesz, köhögsz és nem csak bele a levegőbe, az nyilván jobb, mint ha nem lenne semmi előtted. Ezért a betegek hordjanak maszkot, ne az egészségesek.
2020. ápr. 7. 16:58
 13/16 CHRIS4 válasza:
2020. ápr. 10. 08:12
 14/16 anonim válasza:
90%
Mellesleg megjegyzem, hogy sok otthon készült maszk biztonságosabb mint a gyógyszertári orvosi maszk. Hogy miért? Mert a maszk készítők többsége ugyan ilyen orvosi textilt varr a maszkokba 2-3 réteget. Magyarán lehet, hogy így jobban védve vannak mint a szegény ápolók!
2020. ápr. 10. 12:04
 15/16 Lekri ***** válasza:
6%
A maszk téged is véd, az emberi beszéd közben kibocsátott párától, ami kb. 30 cm-re viszi a vírust. Ez ellen jó az otthoni is, főleg ha lespricceled teafa olajjal, ami a legjobb vírus és baktérium ölő.
2020. ápr. 12. 08:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tipik kinai kockás boxer alsó elég feltűnő hogy az az, érdekes ha valakinek jó én nem ítélkezem, anno sulis koromba suli után haverommal bóklászunk vetünk alu dobozos üdítőt, meg itta hülyéskedés a dobozzal el vágta a kezét, nagyon vértet nem volt mivel hírtelen be kötni, hogy annyira nem vérezen, életembe nem láttam még olyat zsigerből a derekánál meg fogva az alsó gatyát és le tépte magáról farmer nadrág alól, azzal fogta le a kezét amíg a rendelőbe el mentünk, erre azt mondom szükség nagy úr, bár az orvos is nézet ilyet még nem tapasztalt, ez most olyan hogy maszkot lehet normál anyagból de ki hogy látja jónak.
2021. jún. 29. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!