Hogyan tudom eltüntetni a kezemen lévő szemölcseim?
A vérehulló fecskefű nekem bevált. Másfél hét alatt leszáradt a szemölcs és levált a kezemről. Hidd el ez működik, ha nem kevered össze növényt más hasonló, szintén apró sárga virágú és sárga levet eresztő növénnyel.
A szalonnabőrös megoldás rendkívül érdekes. Ugyanis a régiek valóban használták ezt a módszert. Bekenték a szemölcsöt szalonnabőrrel és elmormoltak valamit amit sajnos nem tudok, hogy mi volt. Aztán elásták az eresz alá a szalonnabőrt (nem csak teliholdkor, hanem bármilyen időpontban) és eltüntek a szemölcsök. Úgy hiszem a hit ereje volt az ami miatt elmúltak. Ha tudnátok mennyire hatással van a testre a gondolat. De jelenleg a legtöbb embert (Lelket) a test uralja és nem az ember (Lélek) uralja a testet. Attól mert szkeptikus valaki, ez még így van. Csak mondogasd naponta magadban, hogy jól vagyok, semmi bajom, boldog vagyok. - És így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!