Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudom eltüntetni a...

Hogyan tudom eltüntetni a kezemen lévő szemölcseim?

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 18:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az a vérehulló fecskefű nem használ. én több héten át folyamatosan kenesettem, de nem használt.
2010. aug. 1. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Kenegeted vagy lmész bőrgyágyászhoz. A vérrehulló fecskefű sebekre való!
2010. aug. 5. 10:29
 13/13 anonim válasza:

A vérehulló fecskefű nekem bevált. Másfél hét alatt leszáradt a szemölcs és levált a kezemről. Hidd el ez működik, ha nem kevered össze növényt más hasonló, szintén apró sárga virágú és sárga levet eresztő növénnyel.

A szalonnabőrös megoldás rendkívül érdekes. Ugyanis a régiek valóban használták ezt a módszert. Bekenték a szemölcsöt szalonnabőrrel és elmormoltak valamit amit sajnos nem tudok, hogy mi volt. Aztán elásták az eresz alá a szalonnabőrt (nem csak teliholdkor, hanem bármilyen időpontban) és eltüntek a szemölcsök. Úgy hiszem a hit ereje volt az ami miatt elmúltak. Ha tudnátok mennyire hatással van a testre a gondolat. De jelenleg a legtöbb embert (Lelket) a test uralja és nem az ember (Lélek) uralja a testet. Attól mert szkeptikus valaki, ez még így van. Csak mondogasd naponta magadban, hogy jól vagyok, semmi bajom, boldog vagyok. - És így lesz.

2012. okt. 11. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!