Érdemes lehet ezt a COVID-19 antitest tesztet megvenni és megcsinálni, hogy kiderüljön immunis vagyok-e már a vírusra?
Eddig csak kínai teszteket találtam, de ez most teljesen megbízható forrásból van, egy nagy olasz gyógyszeripari cég gyártja:
Én szinte biztos vagyok benne, hogy már átestem a fertőzésen és nagyon szeretnék megbízható bizonyítéskot, hogy megnyugodjak.
Nagyon jó lenne tudni, hogy már nem kaphatom el és mást sem fertőzhetek tovább, csak még hezitálok, hogy megrendeljem-e.
Amúgy a teszt nemcsak az olasz EÜ hatóságok engedélyével rendelkezik, hanem itthon is megkapta az OGYÉI engedélyét.
Mielőtt jönnének a negatív megjegyzések, tudom, hogy hivatalosan az orvostudomány még nem mondta ki, hogy aki átesett a fertőzésen és kifejlődtek az antitestek, az immunis lett. De egyre több szakember egyet ért abban, hogy ha nem is egy életre szólóan, de egy bizonyos időre kialakul az immunitás, a legnagyobb valószínűség szerint legalább az adott szezonra, legalább egy évre biztosan.
Valamint a legfrisebb hírek szerint a járvány egyik legnagyon európai gócpontjában, Veneto tartományban elkezdték masszívan tesztelni a teljes lakosságot 100%-ban ugyanilyen antitest teszttel, és akik már túlesetek a fertőzésen és kimutathatók az antitestek, azok hatósági igazolványt kapnak (patente di immunita), mellyel kiléphetnek a karanténból, mehetnek vissza a hétköznapi életbe, dolgozni és indíthatják újra a gazdaságot.
(Forrás: Corriere della Sera, a legnagyobb olasz napilap:
Nos én nem akarom megvárni, mire nálunk is elkezdik a lakosság 100%-os tesztelését, ezért inkább megvenném magamnak a tesztet.
Ti mit gondoltok róla? Ha már áteshetett az ember rajta, érdemes lenne megvenni és megcsinálni?
"Ha én nem mentem át ezen tünetmentesen, akkor ez a vírus nem létezik."
Na persze, ha te nem kaptad el nem is létezik. Okos vagy. Az a sok ember meg aki elkapta és netán bele is halt csak beképzelte.
9000 Ft egy darab teszt ára!!! Az egyáltalán nem vészes!
Csak sajnos egyszerre minimum 10 db-ot lehet rendelni. De a többire lenne vevő, családtagok, közeli ismerősök is érdeklődnek, elfogyna a 10-es csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!