Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meg lehet fogni a vízcsap...

Meg lehet fogni a vízcsap elzáróját kézmosás után?

Figyelt kérdés
A Sky News-on rendszeresen leadnak egy klipet, amin egy nő kezet mos, aztán elzárja a csapot. Amit előtte megfogott a talán piszkos/fertőzött kezével. Én ritkán járok olyan helyen, ahol csak ilyen van (a munkahelyemen), de akkor lemosom az elzárót is amikor szappanos a kezem, aztán leöblítem, amikor a kezem is. Itthon karos csaptelepek vannak, ezeket egy fokkal könnyebb tisztán tartani. Ti hogy csináljátok? Tudom, hogy nem műtétre készülök...
2020. ápr. 3. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A karost a könyököddel is tudod kezelni, pont ezért olyanok.
2020. ápr. 3. 17:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Csavarósra gondoltam, csak ez hülyén hangzik.
2020. ápr. 3. 18:02
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Persze,ha nem akarod hogy a víz továbbra is follyon .
2020. ápr. 3. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
A saját vízcsapod nem mered megfogni?
2020. ápr. 3. 18:39
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Nyilvános helyen még értem. de aki az otthoni csapot nem fogja meg az találjon ki valami arra hogy pl. hogy zuhanyzik le. Napi 2-3 liter hipó úgy óránként aztán megvan a műtői környezet.
2020. ápr. 3. 18:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Megnyitom a csapot, befujom fertotlenitovel,

megmosom a kezemet, elzarom a csapot.

De volt ugyis, hogy en is szappanos vizzel a csaptelepet is lemostam.

Eddig se volt kosz, de mostanaban csillog-villog a furdoszoba.

2020. ápr. 3. 18:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Jo, hogy erre is gondolsz. Akar fertotlenitos kendot elore kesziteni, es utana igen. Amugy csirkehus keszitesenel is kene, szalmonella miatt.
2020. ápr. 3. 19:07
 8/13 A kérdező kommentje:
OK, tegyük fel, hogy nincs járvány. WC-n voltam (mindegy, mit csináltam). Jól megfogom a csapot az e.coli-val, vagy mással teli kezemmel, megmosom, aztán a tiszta kezemmel visszaveszem a bacikat amikor megfogom a csapot, aztán mondjuk megeszem őket amikor később megfogom a kenyeret. Ezek szerint ez normális. Szerintem akár pedállal is meg tudták volna csinálni már 100 éve is.
2020. ápr. 3. 19:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Amikor még kézzel fogtam meg a húst, azt mindig bal kézzel tettem, a jobb tiszta maradt, azzal fogtam meg az eszközöket. Aztán persze megmostam szappannal.
2020. ápr. 3. 19:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
időnként le szoktam mosni a csapot. Nem hiszem hogy tele van-e colival. Ha meg szaros a kezem a másikkal nyitom meg.
2020. ápr. 3. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!