Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van még Európán belül olyan...

Van még Európán belül olyan ország ahol olyan lassú ütemben növekszik az igazolt fertőzöttek száma, mint nálunk?

Figyelt kérdés
Azért ez a 38-32-28-42-60-38 as növekedés elég biztató. Akár mi lehetnénk az első ország aki a leghamarabb lezavarja a járványt. Van még olyan ország Európában ahol ilyen alacsony szintű a fertőzés növekedése? Vagy mi csinálunk valamit nagyon jól? Akár Európában a legfejlettebbek is lehetnénk ha Május végére lezavarnánk a járványt, mivel amíg máshol tetőzik addig mi gazdaságilag fejlődünk dinamikusan felfelé.

2020. ápr. 3. 12:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

Azt hozzatennem, hogy en pont 2 hete jottem haza Angliabol, siman atmentem a repteren, semmi ellenorzes nem volt.

Az ismerosom szerdan jott vissza, nala is csak annyi volt, hogy homersekletet mertek es egy 5 oldalas nyomtatvanyt kellett kitolteni.

Addig be se kellene engedni embereket az orszagba, amig le nem tesztelik oket.

Meg ha 1 napot is kell varni az eredmenyre.

Szoval ez igy nem er semmit, es ne higyj a hivatalos adatoknak. Nem jelentenek semmit.

2020. ápr. 3. 15:40
 12/19 A kérdező kommentje:

#11 Akkor ennyit erről :D

Mondjuk az nekem is feltűnt, hogy lassan már több a halott mint a gyógyult. Legalább is fele-fele arányban vannak, azért máshol ilyen nem volt.

2020. ápr. 3. 16:01
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
11-es: akinél még csak lappang a fertözés, annál a teszt sem mutat semmit!
2020. ápr. 4. 19:02
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Lehet, hogy nem, de meg azt se mondtak, hogy menjunk karantenba, piros lapot se kaptam.

Ami azert tobb lenne,mint a semmi, nem?

2020. ápr. 4. 19:26
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

A valós halálozási arány senkit sem érdekel. Már most látszik hogy 1% vagy annál kevesebb - lásd németország. És még ott is vannak akik fertőzöttek és nincsenek benne.

Akkor meg mit számit tesztelnek-e?

A fő riogatók mondják, hogy nem valós a fertőzöttek száma... az nem zavarja őket, hogy ez lenullázza kb a halálozási %-ot is.

Így múlik el a világ dicsősége és ez az idióta média hype.

2020. ápr. 5. 02:47
 16/19 anonim ***** válasza:
26%

14. miért, te akkora birka vagy, hogy akkor maradsz otthon, ha kapsz egy piros papírdarabot? nyomtasd ki magadnak akkor ha ennyire vágysz rá.

elképesztő hogy milyen ostoba emberek vannak. semmi értelme ennek az egész parádénak. Kipusztultak a 100 éves olaszok, most majd Trumpon jót röhög mindenki, jön a húsvét kalap kabát. Ennyit arról hogy mind meghalunk.

2020. ápr. 5. 02:49
 17/19 anonim ***** válasza:
71%

senkit nem érdekel a hivatalos beteg szám annyi lehet amennyit akarnak, a halottak számítanak, és nem állunk rosszul régiós szinten, nem is értem ez a válasz, hogy kaphatott 75%-ot

kik is jobbak nálunk? szlovákok, ukrának(kérdéses a valósága), lengyelek egy kicsivel

szlovén, horvát, szerb, román, osztyák, cseh, mind rosszabb

2020. ápr. 5. 03:07
 18/19 anonim ***** válasza:
80%

#16 Londonbol jottem haza a szivbeteg es cukorbeteg apamhoz.

Nem tudtam, hogy az birkasag, ha nem akartam kockaztatni, hogy barmit is elkapjon tolem. Piros lap nelkul is otthon maradtam.

Es mit szamit, hogy tesztelnek?

Ha a repteren azonnal eltavolitjak a fertozotteket, akkor legalabb azok nem fertoznek tovabb.

Es ha mar Nemetorszag emlitve lett, azert alacsonyabb a halalozasi rata mert sokat tesztelnek.

Del-Korea szinten.

Egy birka.

2020. ápr. 5. 08:02
 19/19 anonim ***** válasza:
71%

Továbbra se értem mi köze a papírlapnak ahhoz hogy otthonmaradsz-e

Sajnos rá nemcsak a koronavirus veszélyes, gondolom amúgy sem nagyon találkoztok mert pl. átadsz neki egy influenzát ami olyan 1000x veszélyesebb rá mint rád

2020. ápr. 5. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!