Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A briteknél, hogy lehet...

A briteknél, hogy lehet 96%-os a halálozási arány?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 2. 18:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván sokkal alacsonyabb a halálozási szám, mert rengeteg embernél semmilyen tüneteket nem okoz a vírus, így sokan nem is tudnak róla ,hogy elkapták.

Szerintem nem lehet több 1-2%-nál a valós halálozási arány.

2020. ápr. 2. 19:24
 12/16 A kérdező kommentje:

9: Már írtam hogy a lezárt esetekről van szó. Kimaradt a szövegértés az iskolában?

Többieknek köszönöm a válaszát. Angliában ki számít hivatalosan gyógyultnak? Aki 3 negatív tesztet produkál egymást követő napokon?

2020. ápr. 2. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy. Nincs értelme ennek a számnak, mert nem ismerjük a valós fertőzöttséget.

Egyébként a halálozás és gyógyulás ebben a fázisban lényegében teljesen független szám.

Olyan mintha a farokméretedet vetnéd össze az legmagasabb énekhangoddal.

Az egész világon lényegesen jobb közelítés a teljes eset / halott szám. Ami 10%-ról indul, aztán szépen megy le 1%-ra azokban az országokban ahol nagyon sokat tesztelnek, vagy véget ért a járvány.

Tehát qrvára nem 96%-os a halálozási ráta, hamem 1 max 2%.

2020. ápr. 2. 19:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Én az igazolt felépültek számát keveslem. Mindössze 135. Valamit máshogy számolnak/csinálnak a britek.
2020. ápr. 2. 19:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
1 héten belül több ezerrel megugrik a felépültek száma egyszerre. Mark my words
2020. ápr. 2. 20:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Megfigyeltem hogy ott ahol jó az eü, sokkal lassabban ütik rá a recovery plecsnit az emberekre.

Németek, Brittek, USA, Korea. Nagyon lassan emelkedik a recovery. Gondolom 3 teszt után engednek csak el... ami lehet 2-7 hét is, hiába vagy már túl a nehezén.

Sok más helyen kienegdnek a francba ha már kapsz levegőt.

2020. ápr. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!