Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennétek-e közösségbe dolgozni...

Mennétek-e közösségbe dolgozni a jelen virusra való tekintettel?

Figyelt kérdés
Ket hete tappenzen vagyok ami most fog lejarni. Viszont a cég ahol dolgozom nem áll le. Rengeteg a munka. Kb 500 fős közösség, tomegkozlekedes. Édesanyámmal élek egyutt aki veszelyeztetett korban van. Ti mit tennetek?
2020. ápr. 2. 07:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha köhögsz, akkor maszkot kell húzni még otthon is. A szellőztetés is legyen folyamatos.
2020. ápr. 2. 09:59
 12/14 Salx Narval ***** válasza:
100%
Sokunknak nem könnyű a helyzete de rosszabb is lehetne, erre gondolj. Kitartást, legyetek óvatosak.
2020. ápr. 2. 15:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Nos beszeltem a dokival nem mehetek még dolgozni. A munkatarsaim erre nagyon durván el kezdtek engem kicsinalni....
2020. ápr. 2. 15:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozni valakinek kell. Ha nem dolgozol, akkor kirúgnak, most a járványidőszak alatt nem nagyon fogsz munkát találni hacsak nem az egészségügyi területen dolgozol, vagy esetleg takarítóként.
2020. ápr. 2. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!