Miért nem lehetne így csinálni a koronavírus ellen?
Nem megoldható. Még a "kijárási korlátozást" is sokan megsértik. Van hogy kényszerből. (Én ma a nyugdíjas sávban tudtam csak vásárolni)
Ha teljes a kijárási tilalom, akkor leállnak az alap szolgáltatások is (víz villany csatorna Internet TV orvos), sokan nem tartanák be. Azokkal mi legyen? Ha engem egy hétre bezárnának a lakásba tuti, hogy kényszerzubbonyban jönnék ki.
Ki felügyeli az egészet? Azzal együtt, hogy nagyon nagy a baj valamennyi termelés most is folyik, akkor az is megállna, aminek a tovább görgetett hatásai lehetnek problémásak.
Most ennyi jutott eszembe
Kínában Wuhanban 1:1-ben ez volt!
Az egyetlen hely ahol sikerült a legdurvább gócót felszámolni.
Semmi más nem működik.
Mi kell hozzá?
1. Diktatúra, durva megyfigyelés, fertőzöttek azonnali elhurcolása
2. Fegyelmezett nép
3. Erős nagylétszámú hadsereg
4. 5000-10000 milliárdnyi HUF
Nem véletlen a védőoltások (vakcina) alkalmazása. Segítik az immunrendszer védelmi képességét. Köztük vannak olyanok, amik egy egész életre nyújtanak védelmet. De ugyanez kialakul azoknál is, akik felgyógyulnak egy-egy vírus okozta fertőzésből. Ez azt jelenti, hogy a covid-19 esetében is ki kelljen alakulni valamiféle immunitásnak ahhoz, hogy ne okozzon ilyen jellegű járványt. Ehhez az szükséges, hogy a lakosság 60-70 százalékánál kell kialakulni az immunitásnak, lehetőleg ne csak fertőzéssel, hanem vakcina besegítésével. De ilyen még nincs!
#8 A kínai és a koreai módszerben bízok.
Ott azt csinálták, hogy megfogták az első hullámot durva karanténnal és diktatúrával/ sok pénzzel.
Amint már elhanyagolható az új fertőzésszám, úgy újraindul a gazdaság, DE! Állandó szűrés, tesztelés mellett. Aki beteg azonnal izolálják. Magyarok pont most dolgoznak a poolozott PCR teszten, ami több millió embert tudna szűrni 64/32 stb pakkokban.
Szerintem a második hullám elkerülhető, csírájában elfojtható vagy enyhíthető ha az újraindulás fegyelmezett. Szűrik folyamatosan a lakosságot, mindenki FFP3 maszkban jár, és nem érintkezünk. Tömegrendezvények, turizmus, szórakozás továbbra is tiltott... jóideig. Csak az ipar és a munka max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!