Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van sokkal több fertőzöt...

Miért van sokkal több fertőzött Ausztriában mint Magyarországon?

Figyelt kérdés
Oké nyilván jóval többet tesztelnek az osztrákok meg társai, de azért a halottakból lehet következtetni, hogy valószínűleg valóban sokkal több fertőzött lehet Ausztriában mint nálunk. Pedig hasonló lakónépességű és hasonló területű ország
2020. ápr. 1. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A síszezon miatt Európa egyik átjáróháza volt a télen.
2020. ápr. 1. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Európai gócpont volz ott valami hütte (melegedő, kocsma) a télen Tirolban. Mutatták a híradóban is. Ment a dínomdánom, a pincér meg fertőzött volt...
2020. ápr. 1. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert amennyit tesztelsz, úgy fogsz egyre több fertőzöttet találni. Ha most ráküldenél Magyarországra egy antitest tesztet, simán 40-60% körül lenne azoknak a száma, akiken átment a vírus.
2020. ápr. 1. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert Magyarország jobban védekezik a járvánnyal szemben. Valamit legalább Magyarország jobban csinál, mint a nyugat, hála a kormányunknak.
2020. ápr. 2. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es

Te gondolom a minisztériumból írsz, hogy meglegyen a prémiumod. Ausztriában szigorúbb intézkedések vannak, mint itt, de mint látható egyáltalán nem ezen múlik.

2-es

Ja, ezt én is olvastam, nem tudom őket sajnálni, mert részegen valami olyan játékot játszottak, hogy pingpong labdát köpdöstek egymás sörébe, miután elvették a fertőzött pincér sípját (Sípolással jelezte mikor utat tört a sörökkel, nem vicc)

2020. ápr. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!