2018 végén lejárt normaflort vettem be mert mandulagyuszira szedek antibiotikumot. Lehet bajom?
Figyelt kérdés
Keson vettem eszre hogy masfel eve lejart normafloret ittam meg. Okozhat gondot?2020. márc. 31. 14:03
1/7 Ypszilon1980 válasza:
Igen, okozhat, de ha most 1et ittál meg, akkor nem.
2/7 anonim válasza:
Ha már veszel be újat, inkább linex vagy protexin.
3/7 A kérdező kommentje:
Egyet vettem csak be. Akkor ne normafloret vegyek mar?
2020. márc. 31. 14:16
5/7 A kérdező kommentje:
Megyek ma patikaba venni probiotikumot. A maradek lejartat kidobtam. Ne normafloret vegyek akkor hanem masik fajtat?
2020. márc. 31. 14:22
6/7 anonim válasza:
Igen, a normaflore-ról csak a sok reklám miatt hiszik az emberek, hogy jó, vagy a sanofis orvoslátogatók ügyesek, de a protexinben és a linexben is többféle baci van, ami neked jó.
7/7 anonim válasza:
Jó a linex, a protexin, sőt a Jutavit probiotikum nagyon jó, és olcsó! 30.darabos 1400 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!