Ti is azt látjátok, hogy már nem nő annyival a koronavírussal fertőzöttek száma mint eddig?
Szerintem sikerül 2-3 hét múlva megállítani a koronavírus a jelenleg legjobban sújtott Nyugat-európai országokban(Németország, Spanyolország, Olaszország, Svájc, Hollandia, Nagy-Britannia).
Ezt a megállítást nem szószerint értem, inkább Dél-Korea példájával hasonlítanám.
És nagyon remélem hogy nyárra vége lesz ennek.
Mert ha azt nézzük Kínában az első fertőzött után 3 hónappal jelentették be azt hogy náluk véget ért a járvány, 2 hónap után el is kezdett csökkenni a fertőzöttek száma, akkor itt is valami ilyesmire lehet számítani.
Nektek mi a véleményetek erről? :)
Én is ezt vallom. Nyárra kordában lesz tartva, az élet folytatódni fog.
Csak aztán legyen igazunk, mert sajnos most ez is találgatás csak.
Hát igen.
Én most már azt csinálom, hogy csak olyan három naponta nézem meg a híreket, mert csak úgy tudsz következtetést levonni, nem akkor ha naponta többször nézi az ember.
De most minden csak latolgatás, de nem hiszem hogy nyár végéig elhúzódik.
Június-júliusban számítanak a legtöbb betegre.
Szóval messze még a vége...
Nem tudom, hogy te hol láttál javulást, de jelen pillanatban még nagyon sok az új regisztrált fertőzött naponta, durván tart felfelé a grafikon.
Jobb alsó sarok, Daily increase mutatja a napi új fertőzöttet. Ha előbb országot választasz, akkor konkrét országra is megnézheted:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!