Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem hallottunk a SARS...

Miért nem hallottunk a SARS 2003-as koronavírusról?

Figyelt kérdés
2020. márc. 30. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Azért, mert akkor még nem létezett a facebook és nem volt ilyen iszonyatos mértékben globalizált és hisztériás a világ. A nárcizmus már dühöngött, de a még nem volt ilyen esztelen mértékű, mint most.

Miért, hallottál arról, amikor 2000-ben agyhártyagyulladás-járvány volt Kalocsán és emiatt a fél ország leoltatta magát? Az én ostoba és gyenge háziorvosom jobban be volt tojva, mint én. És szó nem volt karanténról és világcirkuszról. Mint kiderült, az oltás is felesleges volt egy csomó embernek - csak az állam számára tejelt.

Szvsz: akik emberek millióinak életével JÁTSZANAK, mind pszichopaták. Aki egyetlen ember életével játszik, az is. ha nem játszanak, akkor tudják, hogy mikor van az elég.

Érti, akit illet, mert most már iszonyúan haragos vagyok.

2020. márc. 30. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Max te nem hallottál róla, amúgy azért mert jóval kevesebb áldozata volt, mivel sokkal hamarabb mutatott tüneteket aki fertőzött volt, és hamar meg is halt így könnyű volt izolálnj az eseteket
2020. márc. 30. 08:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi első, van benne valami! Erre nem is gondoltam, igen még akkor nem volt ennyire net világ.
2020. márc. 30. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Max te nem interneteztél 2003ban
2020. márc. 30. 08:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én hallottam. Aggódtunk is.

Szerencsére sikerült időben megfogni.

2020. márc. 30. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam róla, de nem érdekelt igazán.
2020. márc. 30. 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Én emlékszem, amikor az ment a hírekben. 8-9 éves voltam. Szóval nem tudom, neked hogy nem sikerült hallani róla.
2020. márc. 30. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
Én 21 éves voltam 2003-ban, és csakugyan nem hallottam róla. Egyrészt a net még csak elkezdte komolyabban bontogatni a szárnyait, másrészt lefoglaltak a magánéleti dolgaim.
2020. márc. 30. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!