Szerintetek meddig tarthat még hazánkban a koronavírus?
A 8684828 ilyen kérdés után sem tudjuk a választ.
A május-június-júliust veszik tetőzésnek, ami azt jelenti, hogy akkor jön csak a java.
Azt követő lecsengési fázis után talán, augusztus felé beindíthatjuk újra az ipart.
Azaz nincs Balcsi, randizás, bulizás, barátok... csak maximum maszkban munkába járás és 2 méter távolság.
Aztán lehet fokozatosan beindítani az életet, és imádkozzunk hogy Kínában nem tör ki újra.
Vagy enyhébb lesz a 2. Hullám.
Úgy tűnik az lesz.
Nagyon optimista becslések májust teszik csúcsnak. Akkor augusztusból lehet valami.
De én nem értem hogy miért kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni.
Szörnyű hogy sokan meghalnak meg minden, de akkor is.
Tetszik, nem tetszik aranyom, ennek a nyárnak ganyéztak. Sőt, még az év többi hónapjának is.
Nem lesz idén sem nyaralás, sem haverok buli Fábri. Otthon megvonyódunk a négy fal között, oszt' ennyi.
Azért kell ekkora ügyet csinálni belőle, mert ha nem csinálnánk, akkor egyszerre brutál sokan betegednének meg, és nem bírná az egészségügy/kórházak, és sokkal többen meghalnának mint indokolt lenne.
Nézd meg Olaszországot, több orvosi nyilatkozatot láttam, ahol mondták, hogy választani kellett, hogy 2 beteg közül melyiknek jusson lélegzetetőgép. Ha sikerül nálunk elhúzni, akkor nem lesz egyszerre annyi beteg, és mindenkit el tudnak látni.
#1: „...imádkozzunk hogy Kínában nem tör ki újra”
Ki nem sz@rja le hogy mi lesz Kínában, az utóbbi hetekben olyan szinten leépült a személyforgalom Ázsiával, hogy onnan már semmilyen vírus nem fog ideérni. De a többi igaz amit írsz, bízzunk benne hogy legalább az ipart, a mezőgazdaságot és a kereskedelmet hagyják újraindulni a nyáron, ha már a szórakoztató szektornak és a turizmusnak befellegzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!