Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A kijárási korlátozás alatt...

Koch Sándor kérdése:

A kijárási korlátozás alatt kik vásárolhatnak az élelmiszer üzletekben reggel 9-ig? A 65 év fölöttiek 9-12 között, a fiatalabbak ez után.

Figyelt kérdés

2020. márc. 28. 07:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

oké, 8, tehát egy cikkből, ami részleteteket közöl a rendeletből, kimásolsz valamit és erre alapozva szent hittel és meggyőződéssel állítasz valamit, és nézel hülyének mindenkit. Mi lett volna, ha elolvasod a cikk végére linkelt rendeletet is?

Ráadásul abból amit másoltál, nem lehet levonni azt a következtetést, amit te levontál...

2020. márc. 28. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
12-nek. Mégegyszer mondom, ez nem egy újságcikk, hanem a hivatalos tájékoztatási kormányoldal, ez elég lényeges különbség, nem én találtam ki. Hol írtam, hogy h....lyének nézek bárkit? A te dolgod, hogy miből mit olvasol ki, mint mondtam a közlöny valóban egyértelműen fogalmaz, de ez az oldal nem.
2020. márc. 28. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A rendelet szövege a mérvadó. 9-12 között KIZÁRÓLAG 65 ÉV FELETTIEK vásárolhatnak.
2020. márc. 28. 14:59
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Legjobb annak, aki 65 éves, az valószínűleg bármikor bemehet.
2020. márc. 29. 22:15
 15/16 anonim ***** válasza:
44%
Ne feledjétek, az egész arra megy ki, hogy a tavaszi D vitamint ne tudd bevinni, ezáltal mindenkire rá lehet mondani, hogy koronás. (mivel a d-vitamin hiány hazavágja a tüdőt...is)
2020. ápr. 14. 07:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mi az összefüggés a nyugdíjas délelőtt és a D-vitaminhiány között ?
2020. ápr. 14. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!