Biológiai fegyver amit népességcsökkentésére azaz népírtásra használják fel? Vagy a bolygó védelmére hogy ne legyen nagy a környezetszennyezés? Vagy pusztán csak egy mutálódott vírus? Kinek mi a véleménye erről?
Szerintem hogy miért létezik, az nem kérdés... egy vírus a sok közül. A dolognak ez a része ki is van merítve. De a másik része, hogy ha már felbukkant és ráadásul egyelőre elég ismeretlen a fertőzések/halálozások kimenetele, ezért főleg a háttérhatalomnak piszkos nagy szerencse is: lehet válságot generálni, avagy a válságot ennek köntösébe öltöztetni, lehet az embereket megfigyelni, hogy hajlítható az akaratuk, mennyire befolyásolhatóak, szóval a dolog második fele szempontjából: szerintem igenis piszkosul figyelnek mindannyiunkat, hogyan viselkedünk, és fokozatosan próbálnak (én így érzem a hírek-rendelkezések, stb láttán) minket hajlítani valamire, ami szerintem réges-régen túlmutat a víruson. Én így gondolom.
2020. márc. 30. 07:57
12/15 anonim válasza:
Fel lehet tenni a kérdést: Cui prodest? Egyben biztosak lehetünk. Ebből a gyógyszeripar akar profitálni! A lakosság 20%-a se oltatja magát manapság az influenza vírus ellen, pedig bizonyos rétegeknek ingyen felajánlják. Én manapság arra hívom fel a figyelmét az ismeretségi körömnek, hogy a vírus ellen mindenki tud védekezni házilag, ha az immunrendszerét erősíti. A gyógyszeripar viszont az ilyen információkat irtja tűzzel-vassal. Nézd végig a médiákat, és nem találsz olyan tanácsokat, mely az egészséged megtartását, az immunrendszered erősítését szolgálja. Pedig ez a kulcskérdés az egészség megőrzése érdekében! Azokat az információkat törlik, ami a koronavírus elleni védekezésben igazi prevenció lenne.
Elég sokat foglalkozik ez az oldal a feltett kérdéssel:
Az ezoterikus részeket leszámítva sok érdekes és hasznos információ hangzik el, mely közelebb visz az igazsághoz.
2020. ápr. 1. 20:53
13/15 anonim válasza:
12: Épp a minap mondtam a barátnőmnek, hogy lassan nincs is más reklám a TV-ben, csak különböző gyógyszerek. Szó szerint kb. minden második reklám gyógyszert akar eladni valamilyen bajra. Persze szigorúan mind tüneti kezelést nyújt.
2020. ápr. 1. 21:10
14/15 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Mindenesetre igyatok és szedjetek sok aszkorbint, d vitamint, ezüst kolloidot, flavonoidot meg akár természetes algát ha van rá mód!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!