Reggel amikor felkeltem nem bírtam felállni, de nem tudom hogy miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Reggel 8kor felkeltem ébresztőre és kikeltem az ágyból, hogy kikapcsoljam. Felálltam és rá 2mp-re összeestem és (szerintem kb) egy 10mp-ig nem tudtam semmit csinálni a földön. Utána sikerült felállnom. Nem tudom mitől lehetett ez és egy kicsit megijedtem,mert ilyen soha nem történt még. Általában 5-7órát szoktam aludni amikor ez történt akkor 6órát aludtam kb.2020. márc. 27. 13:45
1/5 anonim válasza:
Nem csak túl gyorsan álltál esetleg fel? Ugyan orvos nem vagyok, ijesztgetni sem akarlak feltétlen, de úgy tudom, hogy elég komoly problémák is állhatnak a háttérben. Viszont nem kell a legrosszabbra se gondolni, de félvállról se vegyük a dolgokat. A legjobb lenne inkább egy orvost felkeresni és neki elmesélni, szükséges kivizsgálásokat elvégezni. Rendszeresen keltem már kevesebb alvásokkal is, nagyon meg tudja viselni a szervezetet. 5 óra kevés. 6 órára fogjuk rá kategória, de 7-9 óra alvás, ami jónak mondható. Persze egyénenként kicsit eltérő lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
De gyorsan álltam fel akkor valószínűleg ez miatt történhetett, ha előfordul még 1x és netán nem az miatt, hogy gyorsan állok fel, megfogadom a tanácsod. Köszönöm a gyors választ!
2020. márc. 27. 15:57
3/5 anonim válasza:
Fájdalmat éreztél valahol?
Érdemes még az ágyban megnyújtózni, sarokkal és kézzel nyújtózkodni, felváltva, ezután felkelni. A macskáknál, állatoknál is látni, hogy nyújtózkodnak, mikor felkelnek.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem, csak amikor összeestem akkor beütöttem a térdem. Köszönöm a tanácsokat!
2020. márc. 27. 17:34
5/5 anonim válasza:
Jó, hogy a térdeden kívül nem esett bajod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!