Holnaptól hogyan találkozik az a párjával, akik nem élnek együtt?
Maradjatok otthon.
Ha kamaszok vagytok, nem kell egymás szüleit, nagyszüleit összefertőzni.
Ha felnőttek vagytok, becuccoltok egyikőtökhöz a járvány idejére, és nem probléma az együttlét.
Ha meg nem olyan komoly kapcsolat, akkor kibírtok annyit külön.
Márciusban elveszítettem az édesanyám és a munkám.
Ez elmúlt két hetet lehúztam a gyerekeimmel a monitor előtt tanulva, tanítva, úgy, hogy nem ez a végzettségem. Jobban elfáradtam mint ők.
Közben toltam a munkát home office,
Apám 6 éve meghalt. Testvérem nincs.
Szóóóvaaaaallllllllllllllllllll...
Bocs ha igenis szükségem lenne arra h lássam a párom.
A lehetőség adott, nyugodtan költözhettek egymáshoz, most nem számít majd a korlátozások szempontjából, hogy a bejelentett lakcímeden vagy-e.
Sajnálom, ez nehéz és kegyetlen dolog.
Szerintem sincs akkor kérdés. Felnőttek vagytok, öszzeköltözés, vagy azesetben összejárás max HA nincs a családban neki sem 50 év feletti.
Illetve akkor is fokozott veszély, ha a volt házastársaitoknál laknak idősek.
...
Nálunk is ez van, idősnszülők külön burok, még az unokáknak sincs bejárás.
Eltudsz menni csak ha megállitanak mondj valami indokot pl párodnak alapbetegsége van és te vásárolsz neki hogy ő ne menjen ki
De am a pénzbirságot is csak legvégső esetben adják amikor nem vagy hajlandó együtt működni, nyilván ha egy zsaru megállit de nem ért veled egyet hogy indokolt lenne elmenned akkor nem fogsz leállni vele veszekedni, amig nem ad egy kis birságot
Ez a kiskapuzás egy ideig menni fog, aztán elkezdik bekérni az igazolásokat. Az alapbetegségről stb...
Egy idő után nem lesz ez jó indok, mert az önkormányzat látja el az.időseket.
Hiába laksz 200 km-re nem ingázhatsz ezért ennyit.
Igazából amúgy most sincs semmilyen kijárási tilalom. Semmivel nem kell igazolnom, hogy hová megyek. Így hát azt mondok a rendőrnek, amit akarok.
Csak nem állok szóba velük, szóval most itthon kell lennem. Ha ugyanilyen szankciókkal lesz 3 hónapig, akkor majd biztos elindulok, aztán mondom, hogy kozmetikushoz megyek, mivel azt lehet a rendelet szerint.
Gondoljátok át a kockázatokat, és ez alapján döntsetek.
"Sok párkapcsolatot hoz nehéz helyzetbe a rendelet. Átmehetek a páromhoz, ha külön élünk?
Ezt semmi nem tiltja, csak ésszel kell megoldani, és a jelszó most is ugyanaz: ne menjünk közösségbe. Ha meg tudjuk oldani, hogy nem szállunk tömegközlekedésre, nem találkozunk másokkal, csak egymással, akkor meglátogathatjuk egymást. Pszichésen is jót tesz, ha együtt vagyunk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!