Hogy fog átfertőződni a lakosság 60%a, ha az emberek több mint fele otthon marad?
Figyelt kérdés
Sokszor lehet hallani ezt az állítást hogy a lakosság 60% el fogja kapni ezt a vírust. Csak azt nem értem hogy ha az emberek otthon maradnak akkor hogy fognak átfertőződni?
Rengeteg embert ismerek akik tényleg nem jönnek ki otthon maradnak max. vásárolni jönnek ki, ott fogják akkor elkapni ha vigyáznak úgyis vagy hogy kell ezt érteni?
2020. márc. 27. 10:51
21/24 anonim válasza:
Így van. A fő probléma fél éven belül nem a 2000 magyarországi halott lesz. Hanem az 1 millió új munkanélküli.
22/24 anonim válasza:
A helyzet az, hogy valahol tudatosan engedték az emberiségre, ezt a vírust,hogy miért azt nem tudom, annyira nem vagyok okos, de hogy mesterségesen állították elő, az biztos!
23/24 anonim válasza:
Aki mégegyszer influenzával jön, azt megkeresem és addig űtöm a fejét egy kórházi krómacél ágytálba, amíg vissza nem vonja 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!