El lehet kapni csövesektől a vírust?
Ma mentem pánikvásárolni, jött egy csöves tarhálni, én adtam neki pénzt ( egyébként nem szoktam, franc tudja miért odaadtam neki egy kétszázast) aztán éreztem, hogy pia szaga van, na mondom túl közel volt a báttya.
Természetesen se szájmaszk, se kesztyű nem volt rajtam.
Elég higiénikus vagyok, tehát nekem nem kellett azonnal lerohanni a boltokat kézfertőtlenìtőért. Már évek óta azért száraz a kezem. Arcomhoz nem nyúltam, nem is szoktam utcán.
Ha haza megyek arcot, szemüveget, meg kezet meg fület is mosok. De éreztem a pia szagot, magyarán közel volt.
Érted, évek óta kerülöm az embereket, most meg amikor van ez a nyavaja pont kiteszem magam ennek.
22/f
Akár egy vezérigazgatótól is.
Sőt családtagoktól is.
Csak a kezébe ejtettem a pénzt. Tegnap néztem liveleak videómegosztón, hogy random embereket köhögnek le csávók, lehet, hogy az volt bennem, hogy ha adok pénzt nem köhög le. Eddig csak egyszer adtam csövinek pénzt. Most ez a második.
Ja, hát tudom, angol konzul helyettes is meghalt a vírusba. Nagyon nem paráztam eddig mert max. bevásárlásnál volt hozzám közel ember az elmúlt 3 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!