21-es nyugi nem fog bezárni, mert akkora bizzniss az, hogy annak mennie kell, szóval egészségedre pöföghetsz tovább... 20 év amúgy már elég sok dohányzásból a tüdődnek biztos nem tenne jót, ha elkapnád ezt a koronát, szóval ez van. (én soha nem értettem a dohányosokat, de ez legyen az én bajom nem? :D amíg nem a környezetemben dohányzik valaki én leszarom, de pl. utcán már annyira irritál, hogy emiatt átszoktam menni a túloldalra is, ha valaki előttem pöfékel stb.)
2020. márc. 27. 10:08
24/27 anonim válasza:
Ha bezárnának a dohanyboltok én kezdenék aggódni. Mindenki feszültebb, ingerültebb ebben a helyzetben, na képzeljük el mit csinálna a rengeteg dohányos ha holnaptól egyszerűen nem juthatna cigihez.
2020. márc. 27. 10:42
25/27 anonim válasza:
nem fog bezárni a dohánybolt mert amiatt nem fog lemenni a gazdaság teljesen a padlora. nem huzoerő hanem ütköző a padlo elött
2020. márc. 27. 18:27
26/27 anonim válasza:
Sziasztok.
Szia.Bocsánat a hülye kérdésért.Csak 3 napja keresem a választ a neten és nem találom.Hátha tud nekem valaki segíteni.Férjem 100 km-re dolgozik a lakóhelyünktől.Ezzel nincs gond de nem egyedül utazik hanem viszi magával a kollégáját aki természetesen nem családtag és nem is egy a lakcímünk.Most hogy van ez a kijárási korlát ezt így továbbra is megteheti vagy ha leigazolja a rendőr és kiderül hogy nem egy háztartás,megbüntethetik e mert nem tartja be a biztonságot a fertőzés miatt.Én örülnék ha nem ülhetne be a kolléga a kocsiba.és ezt is tanácsoltam neki.de nem találok rá semmi választ sehol :-( tud nekem valaki segíteni?köszönöm előre is :-)
2020. márc. 29. 22:49
27/27 anonim válasza:
Én ugy tudom, hogy azt kell nyilatkozni hogy egy háztartásban élnek a járvány óta a gyakorlatban. S ezzel egyenlőre beérik, akkor is a más van a lakimkártyán. Ha mindkét fél belelegyezik akkor eleve nem tilos a kontakt csak nem szerencsés, de a rendör kedélyét sem kell borzolgatni mással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!