Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Barátom inkább ne jöjjön át?

Barátom inkább ne jöjjön át?

Figyelt kérdés
Barátom erőssen köhög de nincs láza. Azt mondja jól érzi magát és nagyon át akarna jönni beszélgetni. Nem tudom félek pláne hogy a 91 éves nagymamámmal élek. Ha én mennék hozzá az jobb?
2020. márc. 26. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért, te immunis vagy a vírusra? Hazaviheted a barátodtól.

Ne találkozzatok.

2020. márc. 26. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne talalkozzatok, a Nagymamadra kulonosen veszelyes lehet barmilyen virus
2020. márc. 27. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nem kellene.
2020. márc. 27. 00:42
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Nagymamádat több mint 20% eséllyel ölöd meg ha találkoztok.

Vagy költözzetek közös albérletbe, vagy nincs több barátozás júliusig.

2020. márc. 27. 00:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne menjen át, ha pedig tüneteket mutat akkor hívja a zöld számot. Beszélgetni telefonon is tudtok - nyilvánvalóan nem beszélgetni akar, az meg ugyebár testi kontaktussal jár. Ne kockáztass, különösen a nagymamád miatt.
2020. márc. 27. 02:21
 6/6 robi1980 ***** válasza:

Még a vírusjárványoktól mentes időszakokban is kiakadtam mindig, ha valamely rokon/ismerős BETEGEN jött látogatóba...

Az sem szerencsés, ha te mész hozzá, mert a fertőzést úgy is átviheted nagymamádra.

2020. márc. 30. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!