Tünetmentes fertőzött embertől is el lehet kapni ezt a korona nyavalyát?
Figyelt kérdés
Olyan jól sikerült az elmúlt két hétben az elszigetelődés, de ma húsz percet kellett vitatkoznom az étel házhoz szállítóval az ajtóban. Egészségesnek tűnt, nem köhögött. De mit tudom én, hogy fertőzött-e. És már nem tudom, mi a valóság, hogy kerülni kell mindenkit, nemcsak a betegeket.2020. márc. 26. 17:23
11/14 A kérdező kommentje:
5-14 nap múlva kiderül.
2020. márc. 26. 19:52
12/14 anonim válasza:
Ja semmitmondó... Azért valószínű nem 1% különbség van abban hogy valakinek vannak tünetei és össze vissza köhög, ahhoz képest hogy nincsenek tünetei és csak levegőt vesz... ezt te se gondolod komolyan, hogy fertőzésben 1% különbség van ezek között
13/14 anonim válasza:
amúgy annyira nem érdekelhet az elszigetelődés ha a futárral 20 percet vitatkozol... nem kéne megbolondulni, mi az amit 2 perc alatt nem lehet elintézni egy futárral?
mondjuk az is kemény hogy ő ráért 20 percet veled vitatkozni, otthagytalak volna instant
14/14 A kérdező kommentje:
Olyan pénzt követelt amit már kifizettünk kártyával. Nem akarta odaadni a család aznapi kajáját csak ha kifizetjük még egyszer.
2020. márc. 27. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!