Az általánosságban kapható 35%-os hidrogén-peroxidot, ha kb.1:11,5 arányban hígítom, akkor azt a 3%-os oldatot kapom, amiről több helyen is szó van, mint 3%-os hidrogén-peroxid oldat?
Figyelt kérdés
A kérdést "biztos ami biztos" alapon teszem fel, nehogy véletlenül tévedjek egy tizedest..2020. márc. 25. 13:20
2/6 anonim válasza:
Fertőtlenítéshez hipo, Domestos, stb.
Immunerősítőnek egyiket se!!!
Hidrogén peroxid hajfesteshez.
Ugye nem akarsz belőle inni? Már leírták sok helyen, hogy ez átverés, nem szabad meginni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Belsőleg csak módjával, tudom.:) És valóban nem immunerősítőként alkalmazandó, hanem inkább fertőtlenítőként, tekintetbevéve, hogy neméppen antioxidáns.
2020. márc. 25. 23:40
4/6 anonim válasza:
Jaj, ne. Belsőleg módjával sem lehet!!!
Tudom, hogy egy-két 'okos' celeb is megosztotta, de attól még nem igaz.
5/6 A kérdező kommentje:
Nyugodj meg, fertőtlenítőnek vettem, de azért mélyebben utánajártam és felmerült egyéb felhasználási terület is. Belsőleg egyébként komolyabb betegségeknél ajánlják -nagyon kis dózisban-, feltételezem, hogy nem okoz nagyobb kért, mint a kemoterápia.., de nekem nincs semmi bajom. Elsősorban zöldség, gyümölcs fertőtlenítésere lesz használva.
2020. márc. 26. 20:04
6/6 anonim válasza:
tiszta vicc ezek az emberek akik le akarnak beszélni használatról.
mindegyik itt ott hallottam hogy nem szabad,de biztos beledöglesz.
fingja nincsen miről beszél,de csak tolja a rémeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!