Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mikor várható kijárási tilalom...

Mikor várható kijárási tilalom szerintetek? A tömegközlekedés megszüntetésével?

Figyelt kérdés

Asztmásként eléggé aggódok, eddig home office-ból dolgoztam vidékről, de egy idióta kollégám (aki egyébként nagy mellénnyel fertőzött országból jött haza februát 29-én és "poénból" leköhögött, mert médiahisztit kiáltott) be kéne mennem. A főnökség egyelőre nem rendelt be és egyáltalán nem lényeges iparról van szó. Felőlem be zárhatna a cég egy időre, van kp tartalékom.

...

Na meg attól félek főleg, hogy Budapesten ragadnék egy lukban... mert nyilván haza már nem jöhetek vidékre az idős szülőkhöz.

Viszont ha a héten kijárási tilalmat rendelnének, akkor talán meggyőzheném a kollégámat hogy ne csesszen ki velem.

2020. márc. 24. 20:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Csak mondom amúgy azóta eléggé bepánikolt, és már tőlünk kért FFP3 védőmaszkot 😃
2020. márc. 26. 01:45
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
Ez a kérdés lett a személyes "passzív agresszív gondolataim a koronavírusról" blogod?
2020. márc. 26. 01:50
 13/22 A kérdező kommentje:

Haladunk amúgy, Románok már sokkal komolyabb intézkedéseket hoztak.

Szlovákok és Horvátok detto.

Vezetünk a halálozásban Közép-Euban, mégis a legliberálisabb járványstratégia van... amit nem értek... utólag már nem lehet lepisálni as erdőtüzet.

2020. márc. 26. 02:17
 14/22 A kérdező kommentje:
szlovákok, horvátok kisbetű... bocs.
2020. márc. 26. 02:18
 15/22 A kérdező kommentje:

Szerintem napokra vagyunk a kijárási tilalomtól.

1 hét és leállítják a nem létfontosságú iparokat is határozatlan időre.

2020. márc. 26. 02:19
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Tehát a válasz egy tripla posztban: igen. Jó idegeskedést!
2020. márc. 26. 02:26
 17/22 A kérdező kommentje:

Egyre kevésbé idegeskedek inkább, látva a környező államok reakcióit.

Mi is követtük őket eddig is, némi késéssel.

2020. márc. 26. 02:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha egem bárki direkt pofánköhög, minimum eltöröm az orrát. Pont nem érdekel, mi a következménye.

Lesz e kijárási tilalom?

Lesz. A fontos kèrdés az, hogy milyen jellegű.

Teljes, részleges, vagy csak a veszélyeztettek számára. Mert több féle létezik.

2020. márc. 26. 04:12
 19/22 A kérdező kommentje:

#18, Hiába vagyok jó kondiban, de a 70 kiló akkor is 70 kiló... és egy 100 kiló színizom bikát nem tudnék lecsapni.

Amúgy nem valószínű hogy hordozó volt, mert akkor még tényleg csak 110(vagy 1000) fertőzött lehetett.

Aki viszont Dániából jött haza egy olyan nyaralásból ami totál felesleges volt, és március 10-én már több száz fertőzött volt. Le is zárták a határt pár napra rá. Lazán bejött melózni és vagy 30 emberrel kontaktolt.

...

Sajnos ilyenek hurcolták be a járványt százasával.

2020. márc. 26. 11:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó hír jött!! Határozatot hoztak!

[link]

"A határozat kötelezi a külföldről Magyarország területére belépő magyar állampolgárokat, hogy a Magyarország területére történő belépéskor vessék alá magukat egészségügyi vizsgálatnak, melynek eredményétől függően különböző típusú karanténba kerülnek."

Rohadt járványterjesztőket összeszedik végre!

2020. márc. 27. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!