Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 450 koronabeteg van Magyarorsz...

450 koronabeteg van Magyarországon?

Figyelt kérdés
Azt mondjuk hogy két százalékos a halálozás, akkor kijön hogy 450 nek a két százalékka 9 és ugye 9 halálos áldozat van
2020. márc. 24. 12:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindegy, lenyeg az, hogy mostanra valoszinuleg mar nagyon sokan hordozok.

Mint amikor tavaly az influenza jarvany volt, erdekes modon az ok volt, hogy taknyom-nyalam folyt, kohogtem, tusszogtem, vegig fertoztem az osszes kollegat.

Tavaly rendben volt hogy meg igy is be kellett mennem az etterembe, ahol dolgozom.

2020. márc. 24. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:

"enyhe tünetbe beletartozik a közel 40 fokos láz és fulladás"

Hülyeséget ne beszélj kisfiam!

2020. márc. 24. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Tényleg abba kéne hagyni ezt az enyhe tünet mantrázást, az tartozik enyhe tünetbe, ami nem tüdőgyulladás.

Ez áll a hivatalos definicióban. Aki tüdőgyulladást kap (tehát fullad, az hogy köhögsz nem egyenlő az oxigénhiánnyal), az nem az enyhe tünetesek között van. Külön van kritikus állapotú kategória is, na azok fulladnak.

2020. márc. 26. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!