Koronavirusnal fajhat a mellkasomnal 20 evesen? Vagy csak bebeszeltem magamnak?
Ha szerencséd van, akkor influenza/koronavirus (ilyen fiatalon kb mindegy). Ha nincs, akkor valami komolyabb betegség is lehet. Ennyi tünetbol nem lehet semmire sem következetni.
Mozogsz rendesen?
Simán lehet, fiatal erős immunrendszernél enyhe tünetekkel jár.
Ne menj sehova, hozzád se menjen senki, onnantól hogy megszűntek a panaszok még egy jó pár napig.
Ne menj sehova. Ha nagyon szarul vagy, hívd a háziorvost, hogy küldjön mentőt, az enyhe esetekkel szóba sem állnak.mégcsak nem is tesztelik. a körülötted lévőkre vigyázz, mert nem mindenki 20 éves, és meghalhatnak. ha nem akarsz ilyen terhet cipelni egész életedben, akkor karanténold el magad, hordj maszkot.
Ha viszont mégsem az a bajod és beviteted magad a kórházba, akkor 100%, hogy ott meg elkapod.
Nagyon sokféle vírus van tavasszal. Például nekem is volt ilyen mint a tiéd és három nap alatt elmúlt. Hőemelkedés, hátfájás, enyhe fulladásérzet, gyengeség, orrfolyás, torokfájás.. Majd pár nap múlva ismét elkaptam valamit az udvaron de akkor csak a torkom fájt. Ez idők alatt ki se mozdultam mert ha véletlenül korona akkor nehogy elkapja valaki tőlem. Sok C vitaminnal és esténként lázcsillapítóval, meleg szobában izzadtam ki.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!