Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavirusnal fajhat a...

Koronavirusnal fajhat a mellkasomnal 20 evesen? Vagy csak bebeszeltem magamnak?

Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 00:53
1 2
 11/17 Butuska11 ***** válasza:
100%

Ha szerencséd van, akkor influenza/koronavirus (ilyen fiatalon kb mindegy). Ha nincs, akkor valami komolyabb betegség is lehet. Ennyi tünetbol nem lehet semmire sem következetni.

Mozogsz rendesen?

2020. márc. 23. 13:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem dohanyzok
2020. márc. 23. 13:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Hat most nem mozgok mert nem megyek sehova 😂😂😂😂
2020. márc. 23. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, fiatal erős immunrendszernél enyhe tünetekkel jár.

Ne menj sehova, hozzád se menjen senki, onnantól hogy megszűntek a panaszok még egy jó pár napig.

2020. márc. 23. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de nem biztos. Nekem is volt mellkasi fájdalmam, légszomjam, de valószínűleg a szorongástól, mert egy nap alatt elmúlt (a koronavírus nem csak egy napig tart), és lázam se volt (ami a leggyakoribb tünet).
2020. márc. 23. 19:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj sehova. Ha nagyon szarul vagy, hívd a háziorvost, hogy küldjön mentőt, az enyhe esetekkel szóba sem állnak.mégcsak nem is tesztelik. a körülötted lévőkre vigyázz, mert nem mindenki 20 éves, és meghalhatnak. ha nem akarsz ilyen terhet cipelni egész életedben, akkor karanténold el magad, hordj maszkot.

Ha viszont mégsem az a bajod és beviteted magad a kórházba, akkor 100%, hogy ott meg elkapod.

2020. márc. 23. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sokféle vírus van tavasszal. Például nekem is volt ilyen mint a tiéd és három nap alatt elmúlt. Hőemelkedés, hátfájás, enyhe fulladásérzet, gyengeség, orrfolyás, torokfájás.. Majd pár nap múlva ismét elkaptam valamit az udvaron de akkor csak a torkom fájt. Ez idők alatt ki se mozdultam mert ha véletlenül korona akkor nehogy elkapja valaki tőlem. Sok C vitaminnal és esténként lázcsillapítóval, meleg szobában izzadtam ki.

44F

2020. márc. 24. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!