Most a covid19 alatt mit kezdjek a szemölcsökkel?
Háziorvos telefonon. Felhőreceptre ír valami fagyasztó cuccot és kiváltod.
Nehogy elmenj ezért az SzTkba... amúgy sincs rendelés sztem..
Ahogy az első írja. Házirovos feltud írni e-receptet, max lefotózod és meg mondod, hogy e-mailben átküldöd. Vagy neten keress egy magán bőrgyógyászt és őt hívd fel, utald át a díját, ezt beszéld meg vele, neki küld el a képet és ő ír fel valamilyen gyógyszeres kezelést rá. Ez a legegyszerűbb.
Sztk-ba hiába mész. A kórházba se fogsz bejutni, mert nem engednek be.
Én kitéptem amikor volt (nagyon verzett), mert már nagyon zavart, de nem ajánlom mert visszanő...azt mondják... Nekem nem nőtt vissza. :DD
Van ez a vérehulló fecskefű cucc, türelmesnek kellett lenni vele, de ez nekem használt egy másik alkalommal, amikor nem akartam megint megműteni. Kb 1 hónapig naponta többször kell kenegetni a szemölcsöt vele, szóval türelemjatek.
A fagyasztásos cucc (patikában kapható) ami jó drága nem ért semmit nálam...
Én triklór ecetsavas Wartner Szemölcseltávolító stiftet használtam annak idején, meg vérehulló fecskefüvet (nem boltit, hanem a házak tövében frissen szedve). Hát eltartott legalább fél évig, vagy még tovább, mire mindegyik eltűnt. Nagyon sokáig csak kb. szinten tartotta, hogy nem nőtt tovább, nem lettek újabb szemölcsök. Aztán egyszer csak hipp-hopp mind eltűnt pár hét alatt.
Én úgy tudom, hogy nem nagyon szokták ezt kivágni, mert akkor csak tovább terjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!