Szerintetek lesz olyan a helyzet Magyarországon, mint Olaszországban? (Koronavírus)
9. Ez totálisan nem igaz. Elmúlt 2 napban munkám miatt budapesten autóztam és tömegközlekedtem egész nap (amúgy otthonülő munkám van alapesetben)
Konkrétan a ritkított 1es, 4-6os villamoson, ami ritkított rend szerint jár, alig vannak, a metrón alig vannak, az utcán alig vannak, akartam képeket csinálni hogy mennyire kihalt.
Konkrétan azt mondta a volán sofőr is a népligetben, hogy ki fognak venni sok járatot, mert ez nevetséges, hogy 2 emberrel járatja ő is a buszt!
Egyszerűen összehasonlíthatatlan Budapest a korábbi, tavaszi budapesttel! Szinte senki nincs az utcán. Vannak emberek, de feltűnően kevés, és senki nem szórakozni jár ki, ez is feltűnő.
Kár a rémhíreket terjeszteni. Körbejártam egész budapestet, és rendszeresen körbejárom, örstől a váci utcáig, marhára kevés ember van.
Minden tömegközlekedési járat ritkított, kiveszik a járatokat mert nincsenek emberek rajtuk, akkor hogy van ez, hogy szerintetek mindenki ugyanúgy járkál?
Pontosan ezért nincs bevezetve kijárási tilalom, mert legtöbb ember már most úgy tesz mintha az lenne.
Remélem, nem, de pár hét múlva kiderül, mert akkor leszünk kb. azon a ponton, mint az olaszok vagy a spanyolok most....
Indoklás: még mindig sokan kóricálnak az utcákon és a nyuggerek meg főleg - nem értik meg, hogy miért fontos a megelőzés és a vírus féken tartása.
Majd, ha bekerülnek a kórházba és nekik már nem jut lélegeztető, majd akkor talán megértik, de akkor már késő lesz - na ezért!
Azért azt is nézzetek, hogy itt milyen az egészségügy! Ezt is lehet nyugodtan töröltetni, a tények maradnak.
Tavaly több, mint 500 ember halt bele kórházi fertőzésbe.
A háziorvosok többsége a veszélyeztetett korosztály.
Már most nincs elég maszk és kesztyű, mikor az elején járunk. Teszteket se csinálnak, egyszerűen nincs rá pénz.
Nézz meg egy olasz riportot! Tiptop kórtermek, modern felszerelés, fényévekkel előttünk járnak.
Vagy mi vagyunk lemaradva évtizedekkel, nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!