HELP! NEM tudok nyelni, nem ettem tobb napja?
Sziasztok.
2 hónapos megfazason tul, szerintem szovodmenyem lett.
Kaptam 1 hete haziorvostol antibiotikumot (Cefzil) ,2-3 napja fejeztem be a kúrât. Tegnap elott rengeteg slejmem felszakadt, jól voltam. VISZONT TEGNAP óta nem tudok nyelni. Es ezt kb szo szerint ertem :( a víz nagyjabol nehezen lemegy, de folyton megfulladàs erzet van, ahogy lenyelem
Ma elmentem ugyeletes orvoshoz(karantenba raktak otthonomba...persze mar a szent laszloba akartak rakni a koronasok melle ;( ) de vegul kaptam Augmentin dolot, de azt se tudom lenyelni.. 1 het alatt ettem kb 3 dkg szalamit, par kanalnyi rízst(amikor még nem volt ez a nyelesi nehezseg) es kb ennyi... iszom a leveseket, amennyire tudom, de nagyon rossz , nem megy a nyelés , es rengeteg slejmem van. olyan,mintha lenne valami ott, es fojtogatnànak. Orvos annyit mondott, torokgyulladàs. Ez normalis, ha ilyenkor ilyen tunetek vannak??nyugtassatok meg kerlek, mert asztmas is vagyok, es panikbeteg. Mikor fogok tudni enni? Lehet haamarosan infuzió kell, mert ki fogok szàradni ;( nagyon felek ... elmúlik az augmentintol ez a torokproblema?
ne haragudj hogy ilyen ossze vissza irtam, de mar erom sincs semmire sem... pànik az ami van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!