Ha az idős anyukám tényleg nem jön ki és bevásárolunk neki, akkor valóban nem fogja elkapni a fertőzést?
Figyelt kérdés
Nagyon félünk amiatt hogy idős anyukám elkapja betegséget jelenleg nekem ő a legfontosabb az életben mert most párkapcsolatom sincs, nyilván nagyon szeretnék rá vigyázni emiatt megértettem vele hogy abszolút nem mozduljon ki legalább amíg a járványnak vége meg is ígérte hogy sehova nem fog kimenni, nyilván kellenek gyógyszerek, étel neki, ezért majd azokat valahogy beadjuk.. ilyen esetben tényleg biztonságban lesz?2020. márc. 21. 11:24
1/5 anonim válasza:
Hacsak nem kapja el tőletek, akkor igen.
2/5 anonim válasza:
Tisztes távolságban maradj akkor is ha mész hozzá, beadod amit veszel stb... Ha tünetmentes vagy, akkor is.
3/5 anonim válasza:
Ha betartja akkor nem lesz kitől elkapnia.
4/5 anonim válasza:
Ha otthon marad és veletek sem érintkezik,akkor megóvhatod. De megértelek. Én nagy bajban vagyok,mert mint eü. dolgozó nem maradhatok otthon és édesanyámmal élnünk. Sajnos máshova menni pedig nem tudok.
5/5 anonim válasza:
ma 13:05
Ha minden jól/rosszul megy te hamarosan a mamától külön, egy kórház közeli szálláson(szállodában?) laksz, ahova csak aludni mész napi 4-5 órát. A házimunkát, főzést, mosást, mama ellátást pedig elintézi valaki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!