Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csak én sajnálom ennyire azt...

Csak én sajnálom ennyire azt a sok embert aki manapság meghal?

Figyelt kérdés

Csak én vagyok ilyen depis amiatt ami mostanában tőrténik? Meghal az a sok ember a Sars-tól főleg Olaszban. Akiket nem ismerek, de mégis nagyon fáj! Egyébként azt nem értem, hogy Olaszba növekedett meg drasztikusan ez fertőzés szám. Amikor 2018-ban haverom volt kint Olaszban. És azt mondta ott rend van. Segítőkész, tisztességes emberek vannak. Persze nálunk is akadnak azt nem tagadom! De elvileg már a kúltúrájuk miatt sem kéne olyan makacsnak lenniük. Tavaly én is menni akartam Olaszba nyaralni. De nem jött össze a dolog, mert más dolgom volt. Idén mentem volna Áprilisba mert az egyik kedvenc Európai országom. Exem akivel inkább csak kavartunk 2 hetet volt kint, azt hiszem Február végén jött haza onnan. Kb akkor indult be ott nagyon a fertőzés! Nem beszélünk már lassan 4 éve. De mivan ha ő is beteg lesz? Vannak Olasz ismerőseink akikkel egy fesztiválon ismerkedtünk meg. És gyakorlatilag a 6 napból 3-mat velük bulitunk végig. Igaz öregebb korosztály 35+! De nagyon jóarcok, majdnem alap szinten tudnak Magyarul. Mert rokonjaikhoz ide járnak néha. Rájuk írtunk feb. 27-én. Mikor elkezdett beindulni! Az egyikük aki északon lakik akkor annyit írt, hogy yep. Tehát jól van, azóta nem is volt fennt facen. Aki délen lakik, azt írja északon van az igazi káosz! A Kinaiak is becsületes népség. Mert elvileg ők azzal szorították vissza a virust, hogy nem rendeltek el tilalmat. És mégis otthon maradtak. Japánba 1000 beteg volt a max kb ha jól tudom!

Én viszont attól félek, hogy beindul nálunk is. És akkor magamat meg szeretteimet, barátaimat is féltenem kell!

Szerintem nem a kinaik fura (nekem gusztusos :D) élelmi szokásaik miatt tőrt ki ez hanem ezt a sars-t valaki megkreálta! A mers vagy az előtte lévő 2 szintén nagyon veszélyes virusokból. Csinálta meg ezt a mutálodott vírust. Az elözőek is nagyon veszélyesek voltak. Hát akkor ez az új?

18/F

2020. márc. 19. 22:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
3: SARS-CoV19-vírustörzs.
2021. dec. 18. 13:19
 12/12 anonim ***** válasza:
6: Buszke lehetsz magadra, te moral insanity.
2021. dec. 18. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!