Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért kell titkolni a fertőzöt...

Miért kell titkolni a fertőzöttek származását, korát?

Figyelt kérdés

Ha megyéket említenének, is sokkal jobb lenne mert akkor abban a megyében jobban figyelnének.

Olaszország is sajnos ott rontotta el, hogy miután bezártak iskolák, egyéb intézmények az emberek eljártak otthonról, találkoztak egymással. Nyilván normális, az ember társas lény, de ilyen időkben jobb lenne otthon maradni.

Másrészt a kezeltek korát sem tudjuk, csak annyit mondanak, hogy az idősekre veszélyes. De ez nem így van huszon évesek is hunytak már el emiatt a vírus miatt. Nekem is hunyt el személyes ismerősöm, aki Kínában élt, ő is 20 körüli volt.

Ez az én véleményem, de szerintem jobb lenne ha megmondanák, hogy az országban hány évesek, melyik megyében élnek (esetleg még a nemüket) a jelenlegi fertőzöttek. Még ha csak arányokat mondanának vagy valami. Így legalább jobban tudnánk figyelni, és nem lennének olyan felelőtlenek a gyerekek, felnőttek az utcákon.

Persze biztos lenne, aki ugyebár megijedne az arányoktól, de onnantól kezdve jobban figyelne!

2020. márc. 19. 09:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért baj ha nagyobb a pánik?

Kevesebb ember az utcán, kevesebb kontaktus.

Ez inkább egy iráni rezsim taktika. A kormány hárítja a felelősséget a valódi veszélyről.

Elfogadják a törvényt, aztán hamarosan jön a TEK mert leírtam ezt.

Inkább vállalják a pusztítóbb járványt, mint a valós tájékoztatás.

2020. márc. 23. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!