Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vajon meddig tart még a...

Vajon meddig tart még a "maradj otthon" rész itthon?

Figyelt kérdés

Engem nem érdekel, hogy mikor tűnik el a vírus, mert valószínű nem fog.

Engem az érdekel, hogy mikor csökken le annyira ez a hiszti körülötte, hogy vissza lehessen térni a régi kerékvágásba?

2 hónap alatt vajon lecseng ez a része itthon?

2020. márc. 19. 07:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Erősen kétlem, hogy bent tudnák tartani az embereket novemberig. Az önkéntes karantén aligha tartható fenn eddig.
2020. márc. 31. 09:18
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

Miért ne? Dolgozni, élelemért, orvoshoz, gyógyszerért és mozogni így is ki lehet menni, simán bírható.

2020. márc. 31. 11:11
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

#12 kiegészítés:

Nyilván nem gondolom, hogy a gazdaságnak ez jó, én csak arra reflektáltam, hogy az embereket nem lehet önkéntes karanténban tartani, mert az "kényelmetlen".

2020. márc. 31. 11:15
 14/20 Eszti28 válasza:
78%
Èn olvasom a híreket, de erre vonatkozóan olyan sokfèle hírt olvastam mar, hogy azt sem tudom melyik igaz, hogy melyiket higyjem el ès melyiket ne.
2020. márc. 31. 17:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Hmm.. Így vissza olvasni a kommenteket ami márciusi és majdnem fél évesek, és még mindig tart a "vírus" 😞😞😞😞
2020. szept. 10. 23:01
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon meglepő, hogy sokan azt hitték, hogy ez csak jön aztán elmúlik örökre. Én olvastam már korábban járványokról, nekem evidens volt hogy még párszor vissza-visszatér, a vírusok szokása hullámokban terjedni. Fura, hogy ez sokaknak ilyen meglepő, új infó..

2020. szept. 11. 08:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

16.

Mindenki azt hitte, köztük én is hogy majd elmúlik júni-júliusra. Szeptember közepe lassan, és egy újabb hullám.😞

Remélem azért szép karácsonyunk lesz, vírus nélkül.

2020. szept. 11. 08:08
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy nekem személy szerint nagyon hiányzik az április-május környéki állapot, én végtelenül élveztem. Mivel tudom, hogy mennyi embernek okozott komoly problémákat ezért nem "kívánom" hogy jöjjön vissza (bár ha kívánnám, se rajtam múlna), de én a magam részéről életem egyik legboldogabb időszakának éltem meg ilyen szempontból, nekem hiányzik nagyon az a nyugalom, feltöltődés hogy otthon lehettünk mindig. :)
2020. szept. 11. 08:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Én azt hittem, hogy az első hullám múlik el júni-júliusra. Mondjuk én kicsit későbbre tippeltem laikusként a második hullámot, inkább október-november környékére, de hát ez van.

2020. szept. 11. 08:11
 20/20 anonim ***** válasza:
69%

Ez. És ebben a legszomorúbb az hogy hirtelen nyárra elcsendesedett hogy az emberek el tudják költeni a pénzüket, mert ugye ha megmarad a vírus, és erősebb korlátozások lettek volna, akkor megmaradt volna az emberek pénze.

De az egész erről szól a vírus kezdete óta.

Megijesztették az embereket hogy karantén lesz mindenből kiló számra vásároljanak be. Ugye ez is pénzkidobás volt, mert a legtöbb helyen olvastam, képeket láttam hogy ezeket kidobták mert megromlottak, ezért ezeket is újra kellett venni.

Aztán feliskoláztatták a gyerekeket, táska, ruha cipő, füzet stb... Jólvan már.. Orbán nem gondolt abba bele ha iskola lesz és egy iskolába vannak 300-400an akkor nem fog jobban terjedni?

Miez ha nem egy gazdasági válság kezdete..

2020. szept. 11. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!