Vajon meddig tart még a "maradj otthon" rész itthon?
Engem nem érdekel, hogy mikor tűnik el a vírus, mert valószínű nem fog.
Engem az érdekel, hogy mikor csökken le annyira ez a hiszti körülötte, hogy vissza lehessen térni a régi kerékvágásba?
2 hónap alatt vajon lecseng ez a része itthon?
Miért ne? Dolgozni, élelemért, orvoshoz, gyógyszerért és mozogni így is ki lehet menni, simán bírható.
#12 kiegészítés:
Nyilván nem gondolom, hogy a gazdaságnak ez jó, én csak arra reflektáltam, hogy az embereket nem lehet önkéntes karanténban tartani, mert az "kényelmetlen".
Nekem nagyon meglepő, hogy sokan azt hitték, hogy ez csak jön aztán elmúlik örökre. Én olvastam már korábban járványokról, nekem evidens volt hogy még párszor vissza-visszatér, a vírusok szokása hullámokban terjedni. Fura, hogy ez sokaknak ilyen meglepő, új infó..
16.
Mindenki azt hitte, köztük én is hogy majd elmúlik júni-júliusra. Szeptember közepe lassan, és egy újabb hullám.😞
Remélem azért szép karácsonyunk lesz, vírus nélkül.
Én azt hittem, hogy az első hullám múlik el júni-júliusra. Mondjuk én kicsit későbbre tippeltem laikusként a második hullámot, inkább október-november környékére, de hát ez van.
Ez. És ebben a legszomorúbb az hogy hirtelen nyárra elcsendesedett hogy az emberek el tudják költeni a pénzüket, mert ugye ha megmarad a vírus, és erősebb korlátozások lettek volna, akkor megmaradt volna az emberek pénze.
De az egész erről szól a vírus kezdete óta.
Megijesztették az embereket hogy karantén lesz mindenből kiló számra vásároljanak be. Ugye ez is pénzkidobás volt, mert a legtöbb helyen olvastam, képeket láttam hogy ezeket kidobták mert megromlottak, ezért ezeket is újra kellett venni.
Aztán feliskoláztatták a gyerekeket, táska, ruha cipő, füzet stb... Jólvan már.. Orbán nem gondolt abba bele ha iskola lesz és egy iskolába vannak 300-400an akkor nem fog jobban terjedni?
Miez ha nem egy gazdasági válság kezdete..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!