Mit csinaljak, ha be kell jarnom dolgozni az idosek otthonaba ugy, hogy bkv-val kozlekedek at a varoson?
Szerintem igazad van.
Nem tudsz valakit megkérni? Aki jár autóval olyankor arra??
Ápolók mit csinálnak??
Ne parázd már szarrá magadat! 1. Hordj arcmaszkot a BKV-és munkaközben! 2. Érkezéskor alaposan, szappannal moss kezet, használj fertőtlenítőt!
A ruhádról nem fogják eljapni, ha nem azonbal érsz hoztpzájuk. Egészségügyisként lehetne több eszed.
Kirúgni nem rúgnak ki, de lehetsz potenciális hordozó! Nem szabad bemenned így dolgozni, mondd hogy ez vészhelyzet! Az igazgatónak ezt tudnia kell, vagy akkor feljelentést kell tenni. Simán megbüntetik a főnöködet.
A sima higiéniai maszk nem fog megvédeni, ffp3 maszkot kell viselni. Veszélyezteted az életüket... Minden normális épeszű ember önkéntes karanténban marad, hogy ne is találkozzon idősekkel, még akkor is ha nem érzi magát betegnek, mert simán fertőző lehet attól még. Te meg bkv-val utazol az öregek otthonába. Csak gratulálni tudok.
A vezetőség remélhetőleg már gondolkodik a tornásztatás időleges felfüggesztésén, ritkításán vagy egyéb módon a biztonság javításán.
Tömegközlekedés helyett: www.oszkar.com
Ezeknek elgurult a gyógyszer??
Látogatási tilalom van, a műtéteket el se végzik, lassan már egy UHt se csinálnak ha nem sürgős...de a gyógytornászt beküldik lefertőzni az öregeket.
Ez kb gyilkosság :(
Táppénzen maradnék a helyedben. Én nem tudnám elviselni, ha miattam zsákolják be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!