Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Itt van a korona vírus. Ezert...

Itt van a korona vírus. Ezert felmerült bennem a kérdés miután bezárt minden, hogy ugye nem lesz házi karantén?

Figyelt kérdés

Olyan irjon aki kicsit jártasabb a témában.:)

Ezt úgy értem, hogy ki a házból lehet járni majd a későbbiekben? Hosszabb útra? Nem közösségbe megyek, hanem csak a páromhoz mivel távkapcsolatban vagyunk, és ő is egyedül van szóval tömegben egyáltalán nem lennék.

2020. márc. 16. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

Nagyon könnyen lehet házi karantén. Afelé tartunk. Az eü-ben is súlyos átrendezések, költöztetések, munkaerő átcsoportosítások zajlanak.

Egyszerűbb lenne ha egymáshoz költöznétek a barátnőddel, együtt könnyebben kibírható a bezártság.

2020. márc. 16. 19:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy könnyebb lenne, szívem szerint oda is költöznék, viszont itthon nem olyan egyszerű a helyzet. Ide akarnak kötni, ha hosszabb időre is elmegyek már az van hogy cserben hagyom őket. :/
2020. márc. 16. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
40%
Az, hogy felnőtt emberként hogy alakítod az életed és hagyod-e magad zsarolni a te döntésed teljes egészében. Van hogy el kell kaszálni a szálakat amik csak lehúznak.
2020. márc. 16. 20:18
 14/14 A kérdező kommentje:

Ez mind rendben van, de a családom és szeretem őket. Őszintén szólva nem tudom mi lenne a legjobb. Legjobb az lenne ha két felé lehetne szakadni:)

Egyébként ha valakinek van kedve beszélgetni írjon, nekem most jo lenne.

2020. márc. 16. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!