Fontosnak tartom a drasztikus intézkedéseket a vírus terjedésének érdekében, az allábiakat tudom megtenni, mit gondoltok? (lennt a többi)?
Higiéniai előírásokat alap, hogy betartom, mimimum, hogy kajálás, cigizés, ivás előtt fertőtlenítek.
Puszi, kézfogás nuku
Ha náthás vagyok, köhögök, tüsszögök, egy tapottat se mozdulok otthonról
Hanyagolom a tömegközlekedést, CSAK bicóval járok mindenhová
DE: Mivel biciklis futár vagyok, ebből élek, nem tartom fontosnak a teljes otthonmaradást, pont azért mert fontosnak tartóm a melómat, a kialakult helyzet miatt, elvégre én viszem a kaját egy csomó olyan embernek aki önként karantént vállalt. Csak bankkártyás fizetés van, ha borravalót kapok, azt is csak elrakom, és fertőtlenítem utánna a kezemet.
Mondanám, hogy szájmaszkot is hordok, dehát sehol se találok..:/
Vélemények? Javaslatok?
Tedd le a cigit, az tényleg sokat segít.
Egyébként lehet még maszkot kapni. Próbáld meg aukciós oldalakon, mint például Vatera, eBay. Ez utóbbinál lehetőleg európai eladókat nézzél, ha nem májusban akarod megkapni - ki tudja, mi lesz még itt addig.
bocsi, ha félreérthető voltam, de én a vírushordozást szeretném megakadályozni, magamat nem féltem annyira mint másokat
Így a cigi téma legyen tárgytalan légyszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!