Ez lehet koronavírus?
Lehet, de nem valószínű, mert a torokfájás ritka tünete a covid-19-nek.
Mindenesetre maradj otthon, amíg nem gyógyulsz meg. (bár ez szerintem alap kéne legyen)
Nem... takonnyal, tüsszögéssel és torokfájéssal ritkán jár.
Sima vírus vagy baci.
Igen megyek orvoshoz, nem ezt kérdeztem. A lányomat is vittem, neki a dokija vírusos garatgyulladást mondott rá, antibiotikumot se írt fel neki. Azt mondta hogy vérbő, vörös nagy gyulladásban van a torka.
Én meg csak hétfőn tudok menni, mert ahol én lakom, ott most nincs doki szabin van, helyettese meg nincs. Ha netán súlyosbodnak a tünetek, ami jelenleg csak orrfolyás, torokfájás, akkor természetesen be megyek az ügyeletre, ahová jelenleg hiába megyek, mert el zavarnak, mondván hogy egy sima náthával ne mászkáljak oda láz nélkül. (Tudom, tapasztalat)
Amúgy koszono
Jelen helyzetben nem megyünk orvoshoz!!! Ti hülyék vagytok, hogy orvoshoz külditek komolyan?!?!?!
"37,4, amit a lázcsillapító gond nélkül levitt." Ez nem láz! Minek lázcsillapító????! Rakj fel a bokádra, csuklódra, hideg vizes borogatást, az is leviszi. Sok embernek alapból 37 a normális testhőmérséklete.
A korona virusnak nagyon ritkán van olyan tünete, hogy az orrodat fújod.
Ez inkább köhögéssel, lázzal (38 felett!!!), végtagfájdalommal jár! Enyhe tüsszögés és torokfájás lehet.
Szerintem neked sima megfázásod van, torokgyulladással! De ne menj orvoshoz, ebből simán kilábalsz anélkül is. Vegyél Aspirin C-t, meg Lándzsás utifüvet a torkodnak, esetleg Mebuqain-t, igyál sok teát.
Akkor kell az orvost hívni ha: LÁZAD VAN és nem múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!