Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A koronavírus gócpontjaiban...

A koronavírus gócpontjaiban élők járhatnak templomba?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen óvintezkedések mellett?

2020. márc. 11. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olaszországban az írták, hogy igen, a templomok nyitva maradnak (megkérik a híveket, hogy egymástól min. 1 méter távolságban üljenek), de a szertartásokat törölték. Máshol nem tudom, mi a helyzet, de biztos, hogy biztosítják a hívők vallásgyakorlását.
2020. márc. 11. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem miért törölték a válaszomat.

Járvány idején NEM megyünk templomba. Értem?

Otthon lehet fogdosni a Jézus szobor lábujját.

Rengetegen járnak idősek templomban, és Koreában így fertőzödött meg több ezer ember egy gyülekezetben.

Baromira nem játék, mert több száz idős van súlyos veszélyben egy templomban.

2020. márc. 11. 12:44
 3/4 szamo77db ***** válasza:
Még nem döntötték el.
2020. márc. 11. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
"Nem értem miért törölték a válaszomat" - bár tartalmilag igazad van, szerintem a stílust egyes hívők sértőnek találhatták (nem én jelentettem, de ahogy olvastam, megjegyeztem magamban, hogy a fogalmazásod egy kicsit durva)
2020. márc. 11. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!