Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vajon ez már véd is eléggé?

Vajon ez már véd is eléggé?

Figyelt kérdés

Dupla szűrős 3m maszkhoz lehet kapni több fajta szűrő betétet. A 6098 APX3 szerintetek képes a vírusokat mint például a korona vírust nyakon csípni? Szerintem igen. Én ilyen maszkot használok ipari festésre és ez aktív szenes. Ha valaki tud okosat az szóljon. Egyébként lehet hozzá olyan maszkot is kombinalni ami olyan mit egy búvár maszk ami már a szemet is teljesen védi.

Vélemény?

2020. márc. 8. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
14%
Ez beteges😂😂
2020. márc. 8. 21:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Figyelj ne ért félre. Ne nevess ki. Általában én is nevetek meg nevetek is sok dolgon amit hallani a korona vírussal kapcsolatban. Nem spájzolok be mint azt teszik egy páran kajabol meg mittudom én még mit csinálnak. De festőként is dolgozok 3m légszűrővel és nem kerülne plusz pénzbe nekem ez. Csak tudni szeretném mások véleményét hogy kellőképpen szűr e ez a típus mert még kitudja nem e kell. Úgyhogy mellőzzük a másik kinevezését légyszíves. Kulturáltan meg kérlek. Érdemben nem tudsz hozzá szólni akkor ne szólj hozzá. Nem igaz hogy minden sz@rban kanál a nyelved😉
2020. márc. 8. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az idióta majd ott fogja az asszony lukas bugyiját a szája elé tenni annyira pánikol ha beüt a karantén.

Mi 6 szettnyi 3M 6200 gázálarcot vettünk, P3R filterekkel barátoknak és családnak.

Ez megfelel az FFP3 standardnak, avagy 99%-ot kiszűr. Az ajánlott N95 csak 95%-ot szűr.

Ebben nyugodtan mehetsz, ha beüt a para nem fog kinevetni senki :) Eü dolgozóknak durva terepre kifejezetten ajánlott, sokkal jobb a pormaszknál.

Vegyél hozzá 3M zárt szemüveget... de már egy sima melós szemüveg is jó.

2020. márc. 8. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként filléres tétel, 10ezer Ft/maszk+filter... és a 3M ajánlása szerint újrahasznosítható, egy járványt is kihúz.

Nekünk is munkához kell amúgy, laborban dolgozunk vírusokkal pont. Ott sima 3M FFP3 Aura maszkok vannak. Kényelmetlen, átnedvesedik, rossz benne beszélni... szóval a félálarc minden tekintetben sokkal jobb.

Jó választás!

2020. márc. 8. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!