Mennyi az esélye annak hogy halálos lehet a koronavírus a
szívátültetettekre?
Figyelt kérdés
Mert én az vagyok, immunszuppresszív gyógyszereket szedek hogy ne forduljanak a szerveim a szívem ellen azaz le van a szervezetem gyengítve. A vitaminokat szedem ilyen betegségek ellen.
Szia! A kérdésre nem tudok lényegében válaszolni de kerdezhetek? ( a szív átültetés miatt)
2020. márc. 8. 01:14
4/14 anonim válasza:
Neked 100x jobban oda kell figyelned, hogy véletlenül se kapd a koronavírust, de az influenzát se.Nagyon ritkán mozdulj ki, és akkor is csak n95-ös maszkban, és fertőtleníts mindent, moss gyakran kezet. Azt nem tudom, hogy a vitamin használ -e ilyen esetben, de biztos nem árt.
2020. márc. 8. 01:49
5/14 anonim válasza:
Immunszupreszzióval el lehet éldegélni amúgy... de nem véletlenül vannak maszkban mindig. Nagyon kell vigyázni.
2020. márc. 8. 03:17
6/14 Nicó640 válasza:
Ezt kérdeztem volna én is,igazén csak szivel voltam mütve 12 éve.,és az infok külön nem térnek ki ezekre hogy ha utcára megyek mivel dolgozni kell,hordjak e szájmaszkot.
2020. márc. 8. 07:07
7/14 Nicó640 válasza:
Ja de az imunrendszerem nincs legyengülve.
2020. márc. 8. 07:09
8/14 anonim válasza:
1-eshez szerintem en a rokonokat embereket maszkban se fogadnam. Olaszoknal van aki azt cainalja dobozban leteszi amit hozott az ajto ele es csao. Videohivas van a csetes programokban azt kell hasznalni.
De remeld nem terjed el ugy a betegseg, hogy elkapd.
En videkre mennek valami kicsi helyre ott kevesebb a kontakt esely. Dw ha dolgozol ezt ugyseteheted meg.
2020. márc. 8. 09:44
9/14 Nicó640 válasza:
Sajnos nem.kaputelefont,villanyt szerelek,tehát sok embernél megfordulok.mindegy használom a szájkendöt,és tartom az 1-m távolságot,munka befejezésével egészségügyi alkoholal kezet mosok.a szájkendö miatt lehet hogy hülyének néznek,de se baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!