Korona vírus? Miért?
Ha valaki feltesz egy kérdést, tök mindegy, hogy itt, vagy máshol, a fejére kap 10 embert, akik lehülyézik, azzal jönnek, hogy “ez az egész kamu, nem létezik”, a tipik “ki nem szarja le” vagy a “vannak ettől nagyobb problémák” és míg az utolsónak igaza is van, nem gondoljátok, hogy sokkal többen vannak “anti hívők”, akik arról nyávognak, hogy mindenki paranoiás, mint azok, akik túl parázzák?
Talán ha többen paráznák túl és többnyire betartanák az alap higiéniát, kezdve a kézmosással, nem tartanánk ott ahol?
Tény hogy sokan nem tartják be az alapvető higiéniai szabályokat se. De a vírus levegőben is terjed, akkor is elkaphatod ha éppen beszélsz valakivel, tehát elkerülni nem lehet a terjedését. Az hogy mennyire terjed az tőlünk is függ természetesen, de attól is hogy megtalálják azokat az embereket akikkel érintkeztek azok akik megkapták a vírust. Ha megtalálják őket nem lesz karantén.
Szerintem onnantól kezdve hogy megjelenik a kertek alatt több ember komolyan fogja venni. Nem örülnék ha idős szüleim azért kerülnének kórházba mert figyelmen kívül hagyták a figyelmeztetést hogy nekik bizony óvatosabbnak kell lenniük.
Nyugodj meg, a pánikkal viccelődők egy jó része direkt nem tartja be az előírásokat mert kamunak tartja az egészet.
Ott döbbentem le, amikor a szememmel láttam ezt, fertőzött területről hazajövőtől. Még viccesen a levegőbe is köhögött.
Kínában szerintem az ilyet meglincselnék, és vinné el a katonai rendőrség.
Ilyen is csak ebben az országban történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!