1 hét után megint beteg vagyok. Ez normális? Mit tegyek?
1 hete voltam beteg, lázas voltam, torkom be volt gyulladva, náthás voltam. Szedtem antibiotikumot. Kiszedtem. Allergológus Broncho vaxom tablettát ajánlotta imurendszerre. Már szedem 10 napja. Ma voltam a nagyinál, aki beteg, és a testvérem is beteg, és már tüsszögök, náthás vagyok. Szedek c vitamínt rendszeresen.
Ennyiszer már rég voltam beteg. Ez már a 3. eset ebben az évben.
Mi a fenével erősítsem az immunrendszeremet?
kiegyensúlyozott táplálkozás és a mozgás is fontos egy erős immunrendszer fenntartásához
sok zöldség, gyümölcs
sok folyadék, minimum 2 liter
vitaminok, béres csepp én még a grapefruit cseppeket is nagyon ajánlom
kézmosás sokszor, ne nyúlj ételhez, szádhoz, arcodhoz koszos "bacis" kézzel
megfelelő mennyiségű alvás
kerüld a beteg embereket, esetleg hordj maszkot az elkövetkező pár hétben (valószínűleg hülyén fognak rád nézni, de őszintén az lenne a normális ha a beteg emberek maszkot hordanának olyan helyeken ahol sok az ember, én néha szoktam ha jövök ki egy betegségből, vagy ha benne vagyok és megyek valahova)
Mi 1 hónaja nem megyünk ki ebből. Én már 3x esek vissza túl vagyok 2 antibiotikum kúrán.
Nagyobbik lányom ovis, ő szinte mindent haza cipel. Általában mi nem szoktuk elkapni tőle férjemmel többnyire,vagy legalább is nem annyira durván, még a húga se de most brutális.
Mire egyikünk jobban van a másik beteg visszafertőzzük egymást. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!