Hogyan van az, hogy vírus okozta influenza pár nap után már bakteriális fertőzés lett?
Ez elég gyakori, a vírus miatt legyengült a szervezeted, így a baktériumok kaptak egy jó lehetőséget a támadásra.
Az immunrendszeredet erősítsd meg (pl. vitaminokkal), így máskor túleshetsz ezen 1 hét alatt, akár gyógyszerek nélkül is.
Köszi a válaszokat.
Rendszeresen szedtem C vitamint,mozogtam stb.nem tudom hogy miért lett gyenge az immunrendszerem...
És nem értem hogy honnan jöttek belém ezek a baktériumok?
Szeretném megérteni, hogy máskor tudjam mit szabad és mit nem szabad csinálni.
Sajnos a baktériumok és a vírusok bennünk élnek. Igen, elnyomva, de az orrjárataidban könnyen lehetnek náthát okozó koronavírusok most is pl.
Ezek aztán egy szisztémás támadás során legyengült immunrendszerrel, kiszabadulnak.
...
Ezért van, hogy alap vírusfertőzésre adnak később antibiotikumot ami használhat is, ha a baktérium felülfertőzés áll fenn.
Szedtem D vitamint is.
Az igazság az, hogy elég rossz alvó vagyok amúgy is, sokszor kelek úgy hogy nem aludtam ki magam jól álmos és fáradt vagyok.Ez is lehet egy ok hogy gyenge az immunrendszerem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!