Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha van a családban cukorbeteg...

Ha van a családban cukorbeteg + magas vérnyomású, akkor van okunk aggódni a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés
2020. febr. 27. 23:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

Amilyen hülyék az orvosok néha... elképesztően sok agyatlan barmot ismerek a környezetemben.

Simán kinézek egy ilyen állítást

2020. febr. 29. 12:23
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

[link]

Na tökéletes példája ahogy a kormány és az eü kezeli a szituációt.

Leszarják 😃 ahogy a hajléktalanoknál is. Amit nem látunk az nincs.

2020. febr. 29. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

A kórház udvarán teljesen véletlenül belefutottam Szlávik János infektológiai osztályvezetőbe, és ott helyben bevallottam, hogy merre jártam. A főorvos gyorsan rövidre zárta a dolgot: “Sok ezren jönnek onnan haza, tünet nélkül pedig senkit nem vizsgálunk meg” - mondta.

De folyik az orrom, reggel tüsszentettem is

- vetettem közbe.

“Ha láza van, telefonáljon a háziorvosának, és két hétig kerülje a tömeget, egyébként meg lappangás közben nem fertőz” – nyugtat meg a doktor.

Hatszáz eset van, az nagyon kevés. Ha ez lappangás közben fertőzne, már ömlenének az esetek Olaszországból

2020. febr. 29. 13:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A háziorvosom a minap azt mondta, hogy annak van oka aggódni aki légzési nezézségben szenved. Asztmás, hörghurutos. Akkor sokkal nehezebb levegőt kapni.

Nem kell aggódnotok, ha nem vagytok 50 körül

2020. febr. 29. 14:35
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem ks aggódunk. Ellenben az összes rokonért aki 50 felett van...
2020. febr. 29. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

"Igen, de nem emiatt a vírus miatt. Az elhízás ás a cukorbaj meg a magas vérnyomás miatt szervi bajok hamarabb megölik, mint egy olyan vírus, ami alig különb az influenzánál."

Az első válaszolónál a pont. Le is húztátok, ti szerencsétlen rettegők!

2020. febr. 29. 15:51
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

#16, Nem rettegés hanem számok és adatok.

A korábbi MERS járványnál 50% esélye volt egy idősnek... de ha jól emlékszem ez a SARS is lehetett.

Egyik krónikus betegség se visz el azonnal 50%-os eséllyel. Tehát konkrétan nagy a veszély.

2020. febr. 29. 17:01
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Hú, de nagy a veszély! Vegyél gázálarcot, nehogy meghalj.
2020. márc. 1. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!