Unokatestvérem coronavírusban szenved vajon, mit csináljon menjen orvoshoz minél előbb?
Én most jöttem ki egy nagyon durva influenzából, 39 fokos láz, hasmenés, torokfájás, köhögés.
Nagyon magas lázzal amúgy is orvoshoz kell menni, meg vigyázzatok, el ne kapjátok!
Szerintem menjetek be a kórházba, most! Nem valószínű szerintem, hogy korona vírus, de az sem gáz, nyugi
Ne menjen orvoshoz! Fertőző, akár infulenzája van, akár más. Kár az orvosi rendelő várókát végigfertőzni, ahol betegek és idősek vannak, és akikre az infulenza is halálos veszélyt jelent.
Fel kell hívni a háziorvosát és ki megbeszélni vele, hogy rendelés előtt vagy után fogadja, vagy menjen ki hozzá!
Ha viszont 40,5 celsius feletti a láz, és nem tudja csillapítani, akkor mentőt kell hívni.
Minél kevesebb emberrel érintkezzen, és hívjátok a 112-őt. A mentősök tudják, hová kell vinni gyanú esetén. Budapesten és környékén a László kórházba.
Az ő érdeke is, és mindannyiónk érdeke, hogy minél hamarabb kórházba jusson. Fontos, hogy baj nélkül meggyógyuljon, és ne terjedjen tovább a vírus.
Reménykedjünk, hogy mégsem korona...
Azert nem artana az orvost ertesiteni rola, mivel nekik tudniuk kell honnan indul ki egy esetleges fertozes es kikre terjed tovabb. Csak igy lehet megallitani.
Mi hir az unokatesodrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!