Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hova tudnék ilyenkor mandulagy...

Hova tudnék ilyenkor mandulagyulladással fordulni?

Figyelt kérdés

Kezdeti stádiumban kb 4 napja nem érdekelet, úgy voltam elmúlik egy kis teázástól, de nem... egyre rosszabb lett, és a mai napon tetőzik gondolom, bár nem vagyok orvos. Most annyira fáj a torkom, ill. a mandulám (főleg a jobboldali), hogy nem, hogy enni-inni, a saját nyálamat nem tudom lenyelni. Szőrnyű érzés, sajnos nem először fordult velem elő, de ez most rosszabb, mint valaha.

Könyörgök, valaki mondja meg mit tehetek most! Hova forduljak, ha nincs is magyarországon a házi orvosom, és szombat van, ami miatt rendelés sincs? Amúgy szegedi vagyok. Tudom, hogy felelőtlen voltam, hogy egyből nem rohantam orvoshoz, de bíztam benne, hogy jobb lesz. KÉREM SEGÍTSETEK!

2010. júl. 24. 07:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ügyelet? Kórház?
2010. júl. 24. 07:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ne toporzékolj. A rendelőintézetben van orvosi ügyelet, oda kell menned. Jobbulást kívánok!
2010. júl. 24. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Orvosi ügyelet: Szeged, Kossuth Lajos sugárút 15-17.

62/474-374

Nem vagy felelőtlen, én is jártam mr így, nem kell minden torokfájás miatt azonnal orvoshoz rohanni.

Egyébként hasonló esetekre tudom ajánlani a Kalmopyrint vagy a Septofort szopogató tablettát pár napig naponta 3-szor. De mostmár biztos antibiotikumot adnak.

2010. júl. 24. 10:35
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget megjártam és igen Augmentin duo-t kaptam. Mostmár remélem pár nap és jobb lesz...
2010. júl. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!